2777
2789
عنوان

ضدآفتاب

81 بازدید | 7 پست

دوستای گلم.سلام

ضدآفتاب بی رنگ فاقد چربی خارجی لطفا معرفی کنید...قیمتشم اگه میدونید بگین....

خیلی ممنونم

💜السَّلٰامُ عَلَـــیْکَ یااَباعَبداللّٰه الحُسَین...جانم فدای ارباب💜۹۹/۸/۹بهترین روز زندگیمه💕من هرگز از رحمت خدای مهربانم،ناامید نمیشم....💙.من یه مادر قوی و شاد و صبور هستم......💛من یه همسر مهربان و شاد هستم..💚..من اجازه نمیدم فکر منفی وارد ذهن زیبام بشه...❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ضد آفتاب فیوژن واتر ایزدین

قیمت ۴۵۰تومن حدودا،البته اگه گیر بیاری،فوق العاده کمیاب ولی با کیفیت

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂
حالاچراخارجی سی گل حرف نداره👌

خودمم سی گل میزنم...خاهرم به پوستش نساخت

پوستش خیلی حساسه فوری جوش میزنه 

میگه خارجی میخام

💜السَّلٰامُ عَلَـــیْکَ یااَباعَبداللّٰه الحُسَین...جانم فدای ارباب💜۹۹/۸/۹بهترین روز زندگیمه💕من هرگز از رحمت خدای مهربانم،ناامید نمیشم....💙.من یه مادر قوی و شاد و صبور هستم......💛من یه همسر مهربان و شاد هستم..💚..من اجازه نمیدم فکر منفی وارد ذهن زیبام بشه...❤
خودمم سی گل میزنم...خاهرم به پوستش نساخت پوستش خیلی حساسه فوری جوش میزنه  میگه خارجی میخام

اهان

اتفاقا به پوست دخترخالمم نمیسازه

اماخودم راضیم خداروشکر🙏💙

الهی ما همه بی چاره ایم و تنها تو چاره👆🩶

ممنون دوستان