2777
2789
عنوان

پیگیری های بعد از درمان سرطان پاپیلاری تیرویید

| مشاهده متن کامل بحث + 8623 بازدید | 41 پست
ان شاالله این دفعه دیگه همه چی کامل و درست انجام بشه و به لطف خدا به زودی بعد از پایین آمدن تی جی، ب ...

پیش جراحم رفتم‌ گفت فعلا عملت نمیکنم سه ماه دیگه سونو و آزمایش مجدد بگیر بیار دکترم شیرزاد نصیری هست متخصص جراحی غدد درون ریز هست اتفاقا معروفه

دکتر نصیری دکتر غدد هست؟  من از بعد از عمل فقط یکبار پیش جراحم رفتم برای کشیدن بخیه و دیگه فقط ...

من آخرین تی جیم الان با مصرف قرص ۱۴ هست سال ۸۷ تیروئیدکتومی شدم ولی مس اینکه بافت باقی مونده که مشکوکه و دو تا لنف مشکوک سمت چپ دارم از سال ۹۷ دو بار جراحی لنف مشکوک داشتم ولی پاک بود‌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من آخرین تی جیم الان با مصرف قرص ۱۴ هست سال ۸۷ تیروئیدکتومی شدم ولی مس اینکه بافت باقی مونده که مشکو ...

اره دکتر شیرزاد نصیری رو اسمش رو زیاد شنیدم میگن دکتر خوبی هست 

ان شاالله برات سلامتی و آسایش پیش بیاد و زودتر مشکلت به آسانترین روش ممکن برطرف بشه و زندگی پر از آسایش و راحتی در انتظارت باشه 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
اره دکتر شیرزاد نصیری رو اسمش رو زیاد شنیدم میگن دکتر خوبی هست  ان شاالله برات سلامتی و آسایش ...

قربونت عزیزم همچنین ،😘😘😘😘😘والا من حاضرم یه بار دیگه درد جراحی رو به جون بخرم ولی دیگه مطمئن بشم این کوفتی کامل از بدنم خارج شده خسته شدم دیگه سه ساله میرم و میام هیچی به هیچی 

قربونت عزیزم همچنین ،😘😘😘😘😘والا من حاضرم یه بار دیگه درد جراحی رو به جون بخرم ولی دیگه مطمئن بشم ...

😔

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
سلام ،شماهم بعدازعمل تیروئیدنلنف نود مشکوک داشتی؟

سلام عزیزم 

بله الان هم دارمش، فعلا براساس جواب آزمایشهای ۶ ماهه و سونوگرافی هام فقط چک میشه، ان شاالله جواب آزمایشها تا زمانی که خوب باشه کاریش ندارن

من خودمم سال ۸۷ تیروئیدکتومی شدم تو پاتولوژی مشخص شد پاپیلاری ولی نمی‌دونم بزارم به حساب بی مسئولیتی ...

سلام عزیزم خیلی متنت ناراحتم کرد چقدر اذیت شدی .

منم پاپیلاری بودم پیش دکتر نصیری ولی گفت ید نیاز نداری چون یک سانت هم نبود بعد جواب پاتولوژی بهم گفت نیاز نیست .منظورم اینه که همه پاپیلاری ها نیاز به ید ندارن بستگی داره چقدر پیشرف کرده و کجا ها رو درگیر کرده .

شما بعد این همه سال هنوز کلسیم مصرف میکنی ؟

تنگی نفس نداری ؟

عزیزم منم مریضم و خیلی می ترسم 

سلام عزیزم .اصلا نترس و برو انجام بده چون چاره ای نیست .من پاپیلاری بدخیم بودم و هم میترسیدم و هم نمیخواستم تیروییدم رو از دست بدم چون سالم بود فقط توده بدخیم داشت.

ولی به این فکر کن که اگر تو بدنت بمونه چه اتفاقی برای حنجره و ریه هات میوفته و زود برو انجام بده .

نمیگم عمل راحتی هست بالاخره اسمش عمله و سختی های خودشو داره ولی تحمل کن و جونت رو نجات بده .به این درد ها هر چه زودتر برسی بهتره فقط جای خوب برو 

سلام عزیزم خیلی متنت ناراحتم کرد چقدر اذیت شدی . منم پاپیلاری بودم پیش دکتر نصیری ولی گفت ید نیاز ن ...

نه عزیزم تنگی نفس ندارم قرص کلسیم هم مداوم مصرف نمیکنم ولی الان تو بارداری خیلی نیاز بدنم زیاد شده