2777
2789
عنوان

برام دعا کنید😢

293 بازدید | 10 پست

خانوما قربون دلای پاکتون محتاج دعاتونم دعا کنید یه مشکلی پیش اومده حل بشه انشاالله

ماشین خریدیم طرف ۱۰تا۱۵ میلیون گرونتر فروخته اول گفت میدم پولو که راضی باشین حالا تو شهر غریب ویرون و سیرون معلوم نیس کجاس تلفنشم جواب نمیده، درست و حسابی ام معامله نکردیم حالا یه مدارکی داریم ایشالا شکایت کنیم نتیجه بده 

اما بشه که خدا صدامو بشنوه صدای دعای دل پاک شماها رو هم بشنوه یه کاری کنه بیاد طرف بیاره پولو به شکایت و دردسر نرسه دیگه😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر عزیزم سلام ♥️♥️♥️ امشب شب تنهایی دعا کردن نیست امشب باید برای هم دیگه به ریسمان نورانی خدا چنگ بزنیم 

100تا صلوات برای حاجت دل سرکار خانم میفرستم 

به امید ایزد منان به زودی گل لبخند حاجت روایی رو لب هاتون بنشیند 

التماس دعا 🙏 🌺 🌺 🌺 🌺 🌺 🌺 🌺 🌺 🌺 🌺 

استارتر عزیزم سلام ♥️♥️♥️ امشب شب تنهایی دعا کردن نیست امشب باید برای هم دیگه به ریسمان نورانی خدا چ ...

ممنونممممم ممنوووونم خدا ایشالا اینقدر بهتون شادی و نعمت بده که تا آخر عمر خودتون و بچه هاتون لذت ببرین خدارو شکر میکنم از حضور دوستان خوبم با قلب های پاک رفتار اون آدم خیلی اذیتمون کرد..‌😢 ولی امیدوارم به لطف خدا و دعای دل پاک شما عزیز

ممنونممممم ممنوووونم خدا ایشالا اینقدر بهتون شادی و نعمت بده که تا آخر عمر خودتون و بچه هاتون لذت بب ...

مرسی عزیزم تو رو خدا منو ببخش که تو تاپیکت کلمنت غیر مرتبط گذاشتم، پیشیمون شدم اما سودی نداشت چون زمانش گذشته بود 

اون آدم کی بود؟ 🤔 

مرسی عزیزم تو رو خدا منو ببخش که تو تاپیکت کلمنت غیر مرتبط گذاشتم، پیشیمون شدم اما سودی نداشت چون زم ...

من متوجه منظورت نشدم عزیزم. رفتم تاپیک آخرت روح پدرتون شاد در آرامش ابدی باشه ایشالا، از توی دیوار ماشین رو دیدیم زنگ زدیم اومد گف ماشین بی رنگ و... ولی بعدا که کارشناس اومد که البته طرف نبود دیگه این اتفاق مال ۳روز پیشِ کارشناس گف رنگ شدگی داره مشکلات فنی ام داره کلا گف۱۵حدودا گرونتر خریدین قیمتش این نیس😢 آقاهه گفت اول مشکلی نیس برمیگردونم پول رو باید راضی باشین و.. گفتیم خدارو شکر حلال حروم سرش میشه ولی بعدا هرچی زنگ زدیم دیگه جواب نداد😭😭