2777
2789

چند شب پیش با شوهرم بحثم شده بود بعد شبش من داشتم تو اشپز خونه ظرف میشستم نگو  یه سوسک بزرگ اومده بود خونمون شوهرم افتاده بود دنبالش یدفه رفت زیر مبل شوهرم نشسته بود رو مبل هی میزد به مبل که بیاد بیرون نگو از پشت مبل اومده بود رفته بود رو شونه شوهرم یه دفه دیدم شوهرم داره  به خودش پس گردنی میزنی وای من مردم از خنده ..دلمم خنک شد🤣🤣🤣

تو بگو یه شهاب سنگ خورده بهم از دوناحیه فوقانی و غیرفوقانی بفنا رفتمبازم ینفر پیدا میشه میگه تو که خوبی من دیروز مریخ رفت تو کو  نم.

😂😂😂😂😂😁😁😁

یارو از کلاهش خرگوش در میاره، بعد من نتونستم یه گوساله رو از قلبم دربیارم                                             خدایا صبری که دادی به دردی که دادی نمیخوره                 99/9/9 ی خبر خوب بهم میدن       خــُدایــا  حــواســت  هصــ؟صــدای  هِق  هِق  گــریــع  هام  عــز  هَمــون  گــلــویــی  مــیــاد  ڪــِ  تــو  عــز  رگــش  بــع  مــن  نــزدیــڪــتــریــ..!  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

😅😅

باید برم جلو اینه از قلب خودم معذرت خواهی کنم که بخاطر خوشحالی بقیه هزاران بار قلب خودمو شکستم 😔 خدا جونم ممنونم که نی نی کوچولومو سالم و سلامت بهم هدیه دادی یه دختر خوشگل نانازی بهارم عاشقتم دختر جون مامانی
آره.با زن داداشم دعوام شد.بعدا با داداشم کارشون به طلاق کشید.دلم خنک شد.

دلت خنک شد ک زندگی داداشت خراب شدی😞

تو طلاق ک فقط زن ضربه نمیخوره مردم اذیت میشه

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

اصلا جبگرم حال اومد من تو اشپزخونه غش کرده بودم از خنده 😂

تو بگو یه شهاب سنگ خورده بهم از دوناحیه فوقانی و غیرفوقانی بفنا رفتمبازم ینفر پیدا میشه میگه تو که خوبی من دیروز مریخ رفت تو کو  نم.
آره.با زن داداشم دعوام شد.بعدا با داداشم کارشون به طلاق کشید.دلم خنک شد.

دیگه دل خنکی در این حد 😨

کاربری چهارم                          هفده سال پیش بین خرید گوشی لمسی که تازه مد شده بودو تختخواب من تخت خوابو انتخاب کردم چون دلم زندگی و عشق و دوست داشتن میخواست ،نه کامپیوترو دوست داشتم نه گوشی نه بلوتوث نه کلیپ نه عکس نه فیلم ، من مجازی رو نمیخواستم من واقعیتو با خوبیها دوست داشتم چون احساسی و واابسته بودم اما ده سال بعد بالاخره دوتایی با چه شوقی گوشی خریدیم، با اومدن تلگرام ، واتساپ و اینستاااااا تو  باخیانتات ذاته واقعیتو نشون دادی، حس کردم ، باور کردم بعد ازون سرو صدا ها و دعواهایه شدید  تحقیر شدم  خورد شدم، حس کردم بازی خوردم، بچه رو وسیله زجرکش کردن من کردی  به خاطر بچم باید شاد بودم و میخندیدم و زندگی میکردم دو سال طول کشید تا سرپا شدم  اما شما رو از توی خونه ی دلم و قلبم انداختم بیرون، گذشت تا امروز من زنی شدم مستقل محکم و قوی ،سخت بود اما تونستم ، همه ی برنامه هایه موبایلو یاد گرفتم اما درست ازش استفاده میکنم به شما بارها گفته ام برو همه ی پولها و اموال را هم  بردار فقط برو بزار یه صبح که بلند میشم شمارو نبینم و از ته دل دوباره بخندم مگر چند بار زندگی میکنم اما شما مرا رها نمیکنی باشه این نیز بگذرد، میدانم گوشیم راپنهانی برمیداری حرفایه دلم را میخوانی پس بخون شما جوونیه منو به لجن کشیدین قطعا اگر عمرمن به این دنیا باشد پیری شما را به لجن خواهم کشید ، اما بدون شاید هیچ کس به اندازه ی من از اومدن فضایه مجازی خوش حال نیست  زندگی را به کامم زهر مار کردی  اما بهتر ازین بود که تو پیری میفهمیدم بهم خیانت کردی و اتش میگرفتم و کاری از دستم بر نمیامد پس خدایا بازم شکرت الان حداقل احساسم بزرگ ترین سرمایه ام را خرجت نمی کنم ارزوی بوسیدن و دوست داشتنت را تا ابد به دلت خواهم گذاشت 💏 💑  خانومی که امضامو میخونی من راز دلمو فقط برا این نوشتم که گذشتم  یادم نره و از یه سوراخ ده بار گزیده نشم ،پس ممنون میشم که به خاطر امضام منو لایک نکنین و سوال نپرسین چون دوست ندارم هر روز برام یاداوری بشه🌹
دلت خنک شد ک زندگی داداشت خراب شدی😞 تو طلاق ک فقط زن ضربه نمیخوره مردم اذیت میشه

نه.چون الان یه زن هزار برابر بهتر از اون قبلی گیرش اومده.الان داداشم میگه احساس میکنم ده سال جوون تر شدم

یه بار با شوهرم دعوام شد بعد همش میگفت فقط از خدا می‌خوام هر کی مقصره همین امشب تقاصشو پس بده هی اون می‌گفت منم میگفتم آمین

آقا نصف شب حالش بد شد نمی‌دونم چی خورده بود مسموم شده بود گلاب به روتون تا صبح تو دستشویی بود و از درد می‌پیچید به خودش

آی خوش گذشت بسی خندیدم تا صبح 😁

«شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!

اره به شب‌توماشین دعوامون‌شد‌بعد من یهو تسبیحی‌و ب ایینه‌ی جلو ی‌ماشین وصل شده بودو کشیدم‌یهو‌افتاد🤦🏻‍♀️😂بعدشوهرم آیینه‌رو برش داشت‌میخواست پرت‌کنه صندلی عقب همینجوری‌ک‌داشت فحش میدادایننه رو هم‌میخواست پرت کنه عقب ک‌محکم‌خورد توسرش😂😂😂🤣

آره یبار به شوهرم گفتم نرو فوتبال رفت باموتور خورد زمین😁

برعکسشم برام پیش اومده بازم باشوهرم دعوا کردیم برف اومده بود داشتم فحش میدادمو میرفتم ک پام لیز خورد با باسنه مبارک افتادم رو یخا😂😂

ی بارم‌ بابام وسط دعوا خیلیییی عصبانی بود درحالی ک‌داشت داد میزد یهو‌مبلو‌برداشت‌میخواست پرت‌کنه‌سمت شیشه 

درهمون حال مبلو ک بلند کرده بود میخوره‌ب‌پنکه سقفی یهو باشدت مبله‌پرت میشه‌سمت‌بابام😂🤣🤦🏻‍♀️