2777
2789

سلام خوبین؟اگ میشه بگین از چ سنی باید ابرسانو شروع کرد؟؟؟؟من ۲۱سالمه بنظرتون از الان بزنم ابرسانو؟ ؟قوی استفاده کنم یااز مرطوب کننده هایی ک ابرسان داره؟؟؟!

دوستای گلم میشه برای سلامتی تو دلیم واینک صحیح سالم بغل بگیرمش ی صلوات مهمونم کنین؟..ممنونم  
شبا کرم مرطوب کننده ای ک آبرسان هم باشه... سرم پوست هم خوبه .. فقط شنیدم البته

شمامیزنین ازاین مرطوب کننده؟؟؟

دوستای گلم میشه برای سلامتی تو دلیم واینک صحیح سالم بغل بگیرمش ی صلوات مهمونم کنین؟..ممنونم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه پیشنهاد خوب و ارزون اما عالی بهت بدم؟ یه بوته آلوئه ورا توی گلدون بکار هر وقت وقت کردی یه تکه ازش بکن تازه تازه ژلش رو بزن به صورتت. من تجربه اش رو دارم عالیه. هم شفاف می کنه هم آبرسان فوق العاده ای هست هم ارزونه. فقط یه کم حوصله می خواد که کم کم عادت می کنی. می تونی شب ها بزنی که دیگه نمی خوای وضو بگیری یا صورت بشوری بذاری همونطور خشک بشه صبح برای نماز بشوری. البته اول یه کمش رو امتحان کن که آلرژی بهش نداشته باشی بعد استفاده کن

یه پیشنهاد خوب و ارزون اما عالی بهت بدم؟ یه بوته آلوئه ورا توی گلدون بکار هر وقت وقت کردی یه تکه ازش ...

ممنونم