2777
2789
عنوان

دعوای پدر و مادر

1201 بازدید | 14 پست

سلام

اول بگم که مجردم!

راهنماییم کنید دارم بیچاره میشم!

پدرو مادرم دعوای سختی کردن.پدرم به شدت ازم انتظار داشت حمایتش کنم.ولی نکردم  

تو دعوا توهین زیاد بهش شد

ولی کلا هیچوقت دخالت نمیکنم تو دعواهاشون.چون برای هر دو احترام قائلم و جانب داری از یک نفر توی دعوا باعث تحقیر طرف مقابل میشه.منم آدمی نیستم که بتونم عذاب وجدان بعدش رو تحمل کنم...

پریروز دعوا داشتن در حد...

نگم از آخرش که به کتک کاری دوطرفه ختم شد

بابام همون روز به خواهرم باعصبانیت گفته "به خواهرت بگو خیلی از دستش عصبانیم.اگه پسر داشتم حمایتم میکرد..."

از پریروز تا الان بابام حتی از دیدنم هم عصبانی میشه.

تا حالا چنین رفتاری با من نداشته . خیلی دلم گرفته ازش.بااینکه همش دارم بهش محبت میکنم که از دلش دربیاد ولی همچنان عصبانیه

من کار بدی کردم که از بابام که داشت توهین میشنید دفاع نکردم؟اخه هروقت به مامانم هم توهین میشه دفاع نمیکنم(البته فقط درصورتی که کسی که توهین کرده مامان یا بابام باشه دخالت نمیکنم.اگه فرد سومی باشه میدونم چکارش کنم...)

در کل واسه آشتی دادن پدر و مادر چه راه حلی دارید؟

این دعواهای ما مثل سریال میمونه.هرهفته جمعه اتفاق میوفته.و روزای تعطیل

کمکم کنید دارم از این وضع دیوونه میشم

شما کاری نمیتونی بکنی فقط میتونی بمادرت بگی موقع عصبانیت پدرت سکوت کنه     چون مردا هیچ وقت کوتاه نمیان  زن باید کوتاه بیاد تا ارامش خونه حفظ بشه

سخت ترین قسمت زندگی  اونجاست که فقط خودت باید خودت رو اروم کنی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه لحظه فک کردم تاپیک خودمه... منم الان عین توام.خسته شدم از دعواهاشون و الان دقیقا تو اون عذاب وجدان بعدشم.خوب کردی که دخالت نکردی.من دیروز طرف مامانمو گرفتم که بابامو‌قانع کنم،الان مث‌چی پشیمونم

این پروفایل توسط دونفر استفاده میشود
شما کاری نمیتونی بکنی فقط میتونی بمادرت بگی موقع عصبانیت پدرت سکوت کنه     چون مردا ه ...

زنا باید همیشه کوتاه بیان؟ همین کوتاه اومدنا باعث تحقیرشون شده .من بشخصه کوتاه نمیام و تا توان دارم از خودم دفاع میکنم

الان داشتم میوه ممنوعه میدیدم.چقدررر درس زندگی بود.میگفت مرد که از در میاد تو میخواد زنشو ببینه احترام و محبتشو ببینه زنونگی ببینه! نه یه مدیر مدرسه و کارمند موفق اداره! 

این پروفایل توسط دونفر استفاده میشود
زنا باید همیشه کوتاه بیان؟ همین کوتاه اومدنا باعث تحقیرشون شده .من بشخصه کوتاه نمیام و تا توان دارم ...

متاسفانه تو خانواده ها ایرانی اینجوره  منم بدم  میاد 

سخت ترین قسمت زندگی  اونجاست که فقط خودت باید خودت رو اروم کنی 
شما کاری نمیتونی بکنی فقط میتونی بمادرت بگی موقع عصبانیت پدرت سکوت کنه     چون مردا ه ...

اکثرا کوتاه میاد .پدرم هم همینطور!ولی باز خشن میشه دعواشون!

باورکنید اگه هرروز هم دعوا داشته باشن من میتونم تحمل کنم.ولی مشکل اینجاست اگه یه دعوایی شروع بشه و آخرش به خشونت ختم نشه روزشون شب نمیشه.

بعضی صبح ها با وحشت با صدای جنگ و دعواشون از خواب میپرم ولی میبینم خونه سکوته ودعوایی اتفاق نیوفتاده.این موضوع کابوس منه.بعضیا میگن ولشون کن.برو تو اتاقت هدفون بزار اهنگ گوش بده.

اخه ادم انقدر بی احساس که همچین حرفی میزنه؟؟؟اصن با احساس!وقتی میبینی الان ممکنه یه بلایی سر هم بیارن میتونی بی تفات باشی؟؟

یه لحظه فک کردم تاپیک خودمه... منم الان عین توام.خسته شدم از دعواهاشون و الان دقیقا تو اون عذاب وجدا ...

هررررچی یادم میاد روزای تعطیل دعوا داشتن.پنجشنبه ها غصه میخورم و کلی مضطرب میشم که فرداش جمعه س!

شبش با استرس میخوابم.صبحش بااسترس بیدار میشم.همش سعی میکنم کارا رو جوری برنانه ریزی کنم که بهونه واسه دعوا براشون وجود نداشته باشه.حتی وقتایی که دوتاشون خونه هستن حمام نمیرم!سرویس بهداشتی هم فقط وقتی میرم که مطمئن شم تو اون مدت مشکلی پیش نمیاد.

قرار با دوستامو کنسل میکنم که تو خونه تنها نمونن دعواشون بشه

شبا موقع خواب همش نگرانم نکنه تو اتاقشون بحث پیش بیاد که دلخوریش بمونه و ادامه ش به روز بعد موکول بشه!

تمااام زندگیم شده این ترس .

الان داشتم میوه ممنوعه میدیدم.چقدررر درس زندگی بود.میگفت مرد که از در میاد تو میخواد زنشو ببینه احتر ...

مامانم از ظریف ترین ادماییه که میشناسم.

لطافتش تو رفتار خیلی زیاده.

بابام هم خیلی با محبته

ولی تو دعوا اصلا یه ادم دیگه میشن.ترسناک میشن...وحشتناک میشن...خشن میشن...