2777
2789
عنوان

خسته شدم از دست بابام

220 بازدید | 21 پست

واقعا دیگه خسته شدم میخواد خونه رو بفروشه از محلمون بریم یه جای پرت که نه مدرسه درست اطرافش هست نه کتابخونه منم امسال کنکوریم هر چقد میگم کسی حرفمو گوش نمیده افسردگی گرفتم میخواد مغازه بخره نمیدونم چیکار کنم 

الان این خونه ای که داریم طبقه پایین عین یه سوییت میمونه که در اختیار من هر چقد میگم حرفمو گوش نمیده خونه خودمون و میخواد بفروشه بریم مستجری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من خودم تازه کنکور دادم خیلی رک میگم اوه درس بخون باشی میخونی... نباشی نمیخونی مدرسه و این چیزا اصلااا کمکی به خوب یا بد دادن کنکور ندادن فقط درس خوندن مهمه... اگه میبینی بخاطر سرو صدا توخونه نمیتونی بخونی یه گوشی هایی هست ابزار فروشی ها دارن مثل هدفون هست  صدای اطراف رو. میگیره از اونا بگیر بشین بخون

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 

خوب يعني واسه شما يه اناق در نظر نميگيرن درس بخوني

مگه همه ملت كه قبول شدن سوييت داشتن

بهونه نيار

نميتونه كل اينده خانواده رو بذاره واسه شما

مگه كلاس كمك اموزشي يا كتاب براتون فراهم نميكنه؟؟

همسرم ،مهربانترين يار من بيمار شده براش دعا كنيد ممنون
شاید باخرید مغازه  یکم روال زندگیتون بهترشه هرچند میدونم واسه بچه ها سخته👌❤ پدرتم بنده خدا و ...

اخه همین الانم همه چی اوکیه خب کار همه افت کرده من حرف بدی نمیزنم صبر کنه سال بعد بریم 

والا من پزشكي قبول شدم ابجي دندون يه سال تو خونمون فقط دوتا نوه بودن

يه اتاق كه نزديك سالن بود و پراز شلوغي داشتيم

هفت نفر كنار هم زندگي كرديم

مدرسه هم دولتي نزديك ترين به خونمون

فقط كتاب كمك اموزشي

حس ميكنم خودت ميدوني نميخواي بخوني

يه بهونه خوب پيدا كردي

همسرم ،مهربانترين يار من بيمار شده براش دعا كنيد ممنون
خوب يعني واسه شما يه اناق در نظر نميگيرن درس بخوني مگه همه ملت كه قبول شدن سوييت داشتن بهونه نيار ...

چرا من همه چی دارم دستشونم میبوسم ولی جایی که انتخاب کرده ۲/۵ساعت فاصله داره تا خونه الانمون و منم همه زندگیم اینجاست اموزشگاهایی که میرم مدرسم کتابخونه بگید چیکار کنم منصرف شه؟

والا من پزشكي قبول شدم ابجي دندون يه سال تو خونمون فقط دوتا نوه بودن يه اتاق كه نزديك سالن بود و پر ...

بخدا اینجوری نیست تو اون خونه که تو بودی عادت داشتی خیلی سخته سال اخر مدرستو عوض کنی قبول کن همه دبیرا پشتیبانا مشاور ها همشون عوض میشن من یه دوره افسردگی حاد داشتم اضطراب شدید دارم نمیتونم زود کنار بیام مدرسم نمونه دولیه چجوری بگذرم از این موقعیتم