2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیشب دعوای سختی با همسرم کردم بچه ها سر همین مافیا حالم خیلی خیلی بده من دوست ندارم بره با دوستاش بازی کنه ولی اون رفت دوستاشم میشناسما ولی خب تنفر پیدا کردم از این بازی 

دوستان من سامارا هستم عضویتم سال 95بود ولی به دلایلی کاربری قبلیم حذف شد
دیشب دعوای سختی با همسرم کردم بچه ها سر همین مافیا حالم خیلی خیلی بده من دوست ندارم بره با دوستاش با ...

یکم اعتیاد اوره هی میکی یه بار دیکه،یا میخوای خودتو به چالش بکشی

برای عاشقانه هایم با تو،چهار شاعر نیاز دارم❤
😐تو از الان برام سیاهی،،مافیای صدی،،باید بری بیرون😐

من و بنداز بیرون ولی اعلام وضعیت که گرفتید فهمیدی مافیا بودم این بنیامین و با اردنگی بفرست پیش من کارش. دارم 👿

Nobodydied a virgin life Fuc*ked everyone  
من و بنداز بیرون ولی اعلام وضعیت که گرفتید فهمیدی مافیا بودم این بنیامین و با اردنگی بفرست پیش من کا ...

موج سواری نکن،،،مغلطه نکن.تو  باید بری بیرون،،،باشه تو برو اگه رفتی اعلام وضعیت کردیم و نبودی فردا خودم میرم تو دفاع

برای عاشقانه هایم با تو،چهار شاعر نیاز دارم❤
موج سواری نکن،،،مغلطه نکن.تو  باید بری بیرون،،،باشه تو برو اگه رفتی اعلام وضعیت کردیم و نبودی ف ...

توچرا میگم این بنیامین و بنداز

هرطور راحتی اصلا گند بزن ب بازی

Nobodydied a virgin life Fuc*ked everyone  
یکم اعتیاد اوره هی میکی یه بار دیکه،یا میخوای خودتو به چالش بکشی

وای نمیدونی منتم میکنه بزار امشب رو بازی کنم گفتم خب اخه طولانی میشه بازیش ممکنه تا دیروقت طول بکشه بعد صبح هم باید بره سر کار منم باهاش قهر کردم بهش گفتم یا من یا بازی 😐 

دوستان من سامارا هستم عضویتم سال 95بود ولی به دلایلی کاربری قبلیم حذف شد