2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تا الان روزه میگرفتم ولی قرص اعصاب مصرف میکنم جوریه که زمانش رو نمیشه قبل اذون یا بعد از اذون تنظیم کرد.....اگه قرص بخورم چون مشکلم روحی و جسمی نیس حکمش چی میشه 

بگو شاید بلد باشیم کمکت کنیم 

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 

استارتر شرمنده

میخوام فردا شب ۴۰تا زیارت عاشورا ب اقا اما حسین سیدالشهدا هدیه کنم هر کسی میخواد شریک باشه تو این ختم اونم در شب زیبای قدر لطفا اعلام کنه چندتا میخونه 

در ضمن زیارت عاشورا رو هم ساده میخونیم

حال دلم خوب نیست💔💔💔💔دلم گرفته😔ی صلوات واسه حاجتم بفرستید❤❤تیکرم واسه آرزومه بگو الهی آمین😍😍تا تموم نشده بهش برسم❤بگذار خیالت را راحت کنم دوس داشتنت مشروط ب هیچ شرطی نیست چه باشی و چه نباشی عاشقانه دوستت دارم❤💌❤💛خدایا خودت میدونی عاشقشم ❤💛قلب من پیش توئه، مراقبش باش💛❤💏💏
استارتر شرمنده میخوام فردا شب ۴۰تا زیارت عاشورا ب اقا اما حسین سیدالشهدا هدیه کنم هر کسی میخواد شری ...

این برای دیروز بوده منظورم امشبه

حال دلم خوب نیست💔💔💔💔دلم گرفته😔ی صلوات واسه حاجتم بفرستید❤❤تیکرم واسه آرزومه بگو الهی آمین😍😍تا تموم نشده بهش برسم❤بگذار خیالت را راحت کنم دوس داشتنت مشروط ب هیچ شرطی نیست چه باشی و چه نباشی عاشقانه دوستت دارم❤💌❤💛خدایا خودت میدونی عاشقشم ❤💛قلب من پیش توئه، مراقبش باش💛❤💏💏
من تا الان روزه میگرفتم ولی قرص اعصاب مصرف میکنم جوریه که زمانش رو نمیشه قبل اذون یا بعد از اذون تنظ ...

باید از دکتر که البته متعهد و با ایمان باشه بپرسید

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ