2777
2789
عنوان

خدارو شکر ک خواهر شوهر ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1091 بازدید | 121 پست
باور کن نی نی سایتیا همشون سالی یبار میرن خونه عروس ولی اقوام شوهرخودشون هرروز خونشونن😂😂😂😂😂

اتفاقا اقوام شوهرمم از پارسال عید نیومدن خونمون 😂 عید و ماه رمضون میومدن خونمون که امسال به خاطر کرونا و بارداری من نیومدن .

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روانیه فکر کنم نشسته تو تیمارستان چرت میگه مینویسه تو نی نی سایت  آخه مگه میشه آدم اینقدر اشغا ...

هی عزیزم هستن اینجور ادما منم شوهرم خیلی اول به حرف مامانش بود

اولای نامزدیمون بود داشتم دگه حاصر میشدیم برای عروسی مادرشوهرم لاحاف دشک گرفته بو با چند تا بالش من بهش گفتم چرا رویه اینا با بالشتا یکی نیست برگشت گفت تو خیلی چشم سفیدی مادرشوهر من به من همین هارم نداد یعنی یه کاری کرد اونجا اشک مون در اورد شوهرم منو دعوا کرد گزاشت خونه مامانم خدا سرشاهد اگه ۱کلمه اینور اون ور بگم دقیقا همین جوری شد که گفتم

فرشته کوچولوم ۱۳۹۹.۲.۱۵زمینی شد🤗😍خوش امدی عزیزم به دنیای منو بابایی تیکر به وقت تولد خودم😍🤩

من یه ساله خونه داداشم نرفتم حالا خوبه فاصله خونه هامون ده قدم بیشتر نیست .یه سال پیش که رفتم زنش داداشم مث مجسمه نشست روبروم و تکون هم نخورد فقط یه سلام خشک و خالی دلم میخاست بگم برات چایی بیارم ? دیگه ی ساعت نشستم یکم بچشو بوس کردم و اومدم انگار لال بود ی کلمه بامن حرف نزد فقط چیزی پرسیدم جواب داد .دیگه نرفتم ک نرفتم خونشون ولی به داداشمم چیزی نگفتم که زنت ی چای خالی نیاورد 

فک میکنم زن داداشی در کار نی  برای بازدید خوردن هی تاپیک زن داداش میزنه چون اینجا همه میریزن ...

اره بابا.من تاپیکاشو دیدم.کلا کم داشت دختره!

میدونه اینجا از خواهرشوهرها بدشون میاد کاربرا، میخاد خودشو معروف کنه بااین تاپیکا

البته تاپیکشم واسه یه سال پیش بود تقریبا😂

اتفاقا اقوام شوهرمم از پارسال عید نیومدن خونمون 😂 عید و ماه رمضون میومدن خونمون که امسال به خاطر کر ...

خوب شد،ایدلم خنک شد😂😂😂

مادر شوهر من دیگه کم مونده بود با.سن ب با.سن بخوابیم😂😂😂از بس کنارم لود،،،،اخه با اونا زندگی میکردم😔😔😔😔دیگه از هرروز دیدنش بالا میاوردم خدایا اون روزامو دیگه برنگردون 

دوس دارم دیگه هیچوقت نبینمش زن جادوگرو

😐بیچاره خواهر شوهر 

😂😐من زنداداشم عاشقمه حالا نمیدونم واقعنی یاالکی میگه ولی خداروشکر هیچوقت مشکل نداریم باهم ،،،اتفاقا هم اون هوای منو داره هم من هوای اونو ...

حتی بعضی مواقع مامان بابام از دستش عصبانی ان سعی میکنم ارومشون کنم همیشه ام تقصیرارو میندازم گردن برادر جان😬

آنقدر دوستت دارم که ای کاش کسی اینگونه مرا دوست میداشت..... ❤
باور کن نی نی سایتیا همشون سالی یبار میرن خونه عروس ولی اقوام شوهرخودشون هرروز خونشونن😂😂😂😂😂

دقیقا  من اینجوری ام .حالا ما رو میدیم به خانواده شوهر وگرنه اونام عین ما که نمیریم خونه عروس نمیتونستن بیان 

اره بابا.من تاپیکاشو دیدم.کلا کم داشت دختره! میدونه اینجا از خواهرشوهرها بدشون میاد کاربرا، میخاد خ ...

اره تابلو🤣

عجب حلوای قندم من😁                                   عجب ماه بلندم من😁
استارتر خالی بنده.واسه پربازدید شدن اون تاپیکارو میزنه.وگرنه این حجم از بدجنسی و بد ذاتی بعیده از کس ...

خیلی هم بعید نیست بعضی مادرشوهر خواهرشوهرا واقعا عفریته این.به خون عروس تشنه ان

وزن 86-83-80-79-77-76-72-70-69وزن هدف55
خوب شد،ایدلم خنک شد😂😂😂 مادر شوهر من دیگه کم مونده بود با.سن ب با.سن بخوابیم😂😂😂از بس کنارم لود ...

تو یه خونه زندگی کردن واقعا سخته...خداروشکر که گذشت و رفته دیگه...دیگه فکر نکن به خاطرات تلخت..خاطره های خوب واسه خودت بساز 😘😘