2777
2789

من دی ماه ی سقط بخاطر بارداری پوچ داشتم، این ماه همه علائم پریود داشتم ولی نمیشدم تا بعد ۱۰ روز دلو زدم ب دریا، چون نمیخواستم الکی دلمو صابون بزنمو بعد با بیبی منفی مواجه شم، امشب بیبی گذاشتم ۲خطه شد،،،

بخاطر کرونا نمیرم آزمایش بدم،سوالم اینه ب این بیبی اعتماد کنم؟

بعد اینکه میشه تا۱۲هفته دکتر نرمو سونو ندم؟ یبار برم برا همه چیزش یهو مشخص شه

خداااااایاااااا تروووووخداااااااا اینبار مراقب کنجدم باش🌹، صدای قلبشو بشنوم، تکوناشو حس کنم، سالم بیاد تو بغلم،🤲🙏    کنجد مامان حالا دیگه لوبیایی شده واسه خودش🥰😍، قربون قلب کوچولوت بشم،۱۰صبح ۱۱خرداد صدای قلب نازنینتو شنیدم😍 حس اینکه ۲تا قلب تو وجودم میتپه خیلی شیرینه، ایشالا قسمت همه منتظرا،آمین🤲😚 ۱۱مرداد۹۹ فهمیدم خدا ی گل پسر ناز بهمون هدیه داده، پسر خوشگلم واسه بغل گرفتنو بوسیدن دستای کوچولوت روزشماری میکنیم، من و بابایی خیییلی عااااااشقتیم🥰

مبارکه

ولی سونو برین

شغل مردم من جان دادن است            جان دادن در جاده های ناهموار.          جان دادن در ته دره ها.    جان دادن در هوتک ها.    جان دادن در شکم تمساح ها.    جان دادن درمیان دود گازوئیل ها.     جان دادن در میان انبوهی از رگبار گلوله ها.     شغل مردم من جان دادن است 🙃

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مبارکه....چقدرم زیاد مثبت

مرسی، خدا کنه این بار سالم باشه

خداااااایاااااا تروووووخداااااااا اینبار مراقب کنجدم باش🌹، صدای قلبشو بشنوم، تکوناشو حس کنم، سالم بیاد تو بغلم،🤲🙏    کنجد مامان حالا دیگه لوبیایی شده واسه خودش🥰😍، قربون قلب کوچولوت بشم،۱۰صبح ۱۱خرداد صدای قلب نازنینتو شنیدم😍 حس اینکه ۲تا قلب تو وجودم میتپه خیلی شیرینه، ایشالا قسمت همه منتظرا،آمین🤲😚 ۱۱مرداد۹۹ فهمیدم خدا ی گل پسر ناز بهمون هدیه داده، پسر خوشگلم واسه بغل گرفتنو بوسیدن دستای کوچولوت روزشماری میکنیم، من و بابایی خیییلی عااااااشقتیم🥰

ای جانم مبارک خداروشکر 

فقط خانم گل چیزای گرم نخور قائده اور نخور 

استرس رو دور کن از خودت چیزای سنگین بلند نکن استراحتت خوب باشه تا 4ماه خطر تموم بشه انشالله

آنچهِِ خوبان هَمهِ دارَن تویِکجاداری ..❤