2777
2789
عنوان

پرند تهران

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 37 پست
خیلی ببخشید شهریار جا آدم نیس من یکی از عموهای پدرم با بچه هاش اونجاست هروقت میریم حالم خراب میشه. پ ...

من از سال ۸۹تو پرند هستم باور کن باگریه اومدم الان میگم ای کاش خیلی زودتر میومدم اونقدر که احساس ارامش دارم اینجا خیلی خوبه 

ببین از شهریار خیلی سرراست هست مثلا از خود صادقیه با یه خط میرسی پرند 

واقعا؟چقد خوب😍

فرهنگ مردمش چطوره 

بعضی جاها واقعا فرهنگ بعضی مردم آدمو خیلی اذیت میکنه

شکستم .... آنقدر آھسته که صدای شکستنم  کسی  را آزار نداد...صدای شکستنم را فقط دیوارھای اتاقم شنیدند...صدای شکستنم را قلم و کاغذ شنیدند‘ و شعــر پس  دادند ... صدای شکستنم را خدا شنید و سکوت جواب داد...می دانی؟  فقط بغض میکنم ..این سخت تر از ھرچیزست بغض داشته باشی و بخندی .... خیالت راحت! از درون شکستم ...صدای شکستنم را ھیچ کـس نفھمید💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از سال ۸۹تو پرند هستم باور کن باگریه اومدم الان میگم ای کاش خیلی زودتر میومدم اونقدر که احساس ارا ...

آره قشنگ حالتو میفهمم منم دوسال اونجا بودم آرزومه برگردم اونجا

زیرگنبد کبود دوتا عاشق بود و کلی حسود... تقصیر همون حسودا بود که الان شد یکی بود یکی نبود😢
خیلی ببخشید شهریار جا آدم نیس من یکی از عموهای پدرم با بچه هاش اونجاست هروقت میریم حالم خراب میشه. پ ...

عزیزم شهریارم بستگی داره کدوم منطقش باشی مثلا وحیدیه و چن جای دیگه من شنیدم اصلا خوب نیست

ما تو شهرک وائین هستیم خیلی آروم و مردم خیلی بافرهنگیم زندگی میکنن

شکستم .... آنقدر آھسته که صدای شکستنم  کسی  را آزار نداد...صدای شکستنم را فقط دیوارھای اتاقم شنیدند...صدای شکستنم را قلم و کاغذ شنیدند‘ و شعــر پس  دادند ... صدای شکستنم را خدا شنید و سکوت جواب داد...می دانی؟  فقط بغض میکنم ..این سخت تر از ھرچیزست بغض داشته باشی و بخندی .... خیالت راحت! از درون شکستم ...صدای شکستنم را ھیچ کـس نفھمید💔
واقعا؟چقد خوب😍 فرهنگ مردمش چطوره  بعضی جاها واقعا فرهنگ بعضی مردم آدمو خیلی اذیت میکنه

من زیاد با کسی رفت وامد ندارم اما قبل کرونا هرروز میرفتم پارک خیلی خوبه کلا کسی با کسی کار نداره من مسکن مهرم ارایشگاه رفتم خیلی شیک و تمیز هست حالا اکه تونستی یه سر بیا سر بزن

عزیزم شهریارم بستگی داره کدوم منطقش باشی مثلا وحیدیه و چن جای دیگه من شنیدم اصلا خوب نیست ما تو شهر ...

من کاری به محیط ندارم کلن شبیه روستا میمونه یه جوریه. دلگیره. 

زیرگنبد کبود دوتا عاشق بود و کلی حسود... تقصیر همون حسودا بود که الان شد یکی بود یکی نبود😢
یه سر بیا بزن ضرر نمیکنی

انشالله حتما میایم ی سر میزنیم 

چون زورم میاد 1و خورده ی اجاره بدم اونم واسه خونه ی که بغله مدرسه هستش

میخوایم 1سال یجایی باشیم که اجاره کم بدیم تا پول جور کنیم واسه پیش کامل

من کاری به محیط ندارم کلن شبیه روستا میمونه یه جوریه. دلگیره. 

عزیزم فامیلای شما کدوم منطقه هستن؟ 

من زیاد با کسی رفت وامد ندارم اما قبل کرونا هرروز میرفتم پارک خیلی خوبه کلا کسی با کسی کار نداره من ...

شوهرم فقط واسه دوری راهش دو دل هستش 

عزیزم فامیلای شما کدوم منطقه هستن؟ 

دقیق نمیدونم اونجاهارو نمیشناسم من.با ماشین شخصی بابام میبره و میاره

تو دیوار خیلی هست ۳۰ تومن رهن ماهی ۵۰۰ کمتر از اینم هست حتی

تو دیوار دیدم ولی به درد نخور بودن من تو اونجور خونه ها نمیتونم زندگی کنم حاضرم خونه جای دور افتاده باشه ولی تر و تمیز باشه حتی اگه متراژش پایین باشه

تو دیوار دیدم ولی به درد نخور بودن من تو اونجور خونه ها نمیتونم زندگی کنم حاضرم خونه جای دور افتاده ...

همشووون نوسازه

خیلی شیک بود اتفاقا دیواراشون کار شده سقفها کارشده

من اگر نیکم و گر بد ؛ تو برو خود را باش !