2777
2789

سلام خانم های عزیز من تو هفته ۶ بارداری هستم ن سرما خوردم ن علاعم دارم میخواستم بدونم ویروس کرونا یا همون کوید ۱۹رو جنین من تعثیر نمیذاره خیلی نگرانم میشه لطفا راهنماییم کنید🙏😊

تعداد رای : 4
نظرسنجی
1
1
25%
1
0
0%
۱
1
25%
۱
2
50%

نه اصلا نداره. دکتر مردانی میگفت حتی ختم بارداری یا سزارینم پیشنهاد نمیکنیم، روال عادی طی میکنن. بعد زایمان بچه رو تست میکنن کرونا داره یا نه 

بله من مشکلات زیادی تو زندگیم داشتم و سختی های زیادی کشیدم ولی با تلاش به خیلیاشون فائق شدم. احساسات عمیق انسانی مثل خشم، غم و حتی اضطراب رو مثل همه شما تجربه میکنم. و قرار نیست با روانشناس شدنم، انسانیت رو از من بگیرن! بله، اینجا برای مشکلات ساده تاپیک میزنم، مسائلی که خودمم میتونم حلشون کنم ولی باز هم اینجا محیط جالبی هست که میشه افکار و نظرات مردم دیگه رو خوند و ازشون یاد گرفت و جامعه اطرافت رو شناخت. هیچ تاپیکی هم حذف نمیکنم، چون از هیچ قضاوت و تفکر کلیشه ای نمیترسم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.