2777
2789
عنوان

کیا خسته شدن از دنبال کار گشتن

180 بازدید | 11 پست

حالتون چطوره.  خسته نشدین از مصاحبه رفتن.  و اینکه زنگ نمیزنن.  یا اینکه هزار جور شرایط میخان و سابق کار و  خوش اخلاق باشین  و...... الی ماشالا.  و در آخر یه حقوق میگن آدم خندش میگیره.    من که انقد پول کرایه ماشین دادم که برم مصاحبه  ورشکست شدم.      در آخر هم یه کار پیدا کردم 1300 با بیمه.  منشی تبلیغات شرکت.  اونم گفتن باید براشون چایی بریزم دفترم تمیز کنم  و غذاشونم داغ کنم.   از فردا میخام برم   دیگه کار پیدا نکردم.  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستای گلم من سوره یوسف نوشتم کار پیدا کردم

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤
جواب میده

من در طول 9ماه استخدام دولت شدم

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤
میشه بگی چکار کردی؟

عزیز نوشتم یه روز از صبح تا شب ب نیت کار باید سه روز نگه داری خونه بعد شب سوم ببری تو یه دیوار غیر غصبی بذاری دیگ پشت سرتم نگا نکنی من 9ماه بعدش استخدام دولت شدم البته ب کاری ک کردم ایمان داشتم

ممنونم درخواست دوستیم برا همین بود عزیزم

فدات موفق باشی