2777
2789
عنوان

عزیزانی که با خدا رابطه ی خوبی دارن توروخدا بیاین حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 25 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ذکر استغفار بگو هرچندتا که حال داشتی راه برات بازمیشه  دعا ارامش بخشه ادم بادعا کردن خیلی اروم ...

مدام درحال دعا کردنم از خدا میخوام کمکم کنه اروم بگیرم 

خیلی عصبیممم اما فرجی نمیشه😔

و خانمي اخلاقت شايد بابت نوع طبع بدن و غذاي مصرفيت باشه 

من خودم طبع بدنم گرم و تر هست. وقتايي كه پفك بادمجان و چيزاي شديدا گرم ميخورم، به شدت پرخاشكر ميشم متاسفانه

حتما از اين باب هم خودتو تقويت كن
من رابطه ام با خدا خوب نیست البته مشکل از اونه دوسم نداره ولی انشالله مشکلت حل شه این موارد هم بگ ...

منم فکر میکنم خدا دوسم نداره که من الان تو همچین شرایطیم 😔 اما بازم ناامید نمیشم دعا میکنم 

ولی بعضی وقتا اینقدر شرایطم سخت میشه که کفر میگم و...بعدش پشیمون میشم بابت حرکتم زار زار گریه میکنم 😔

عزیز کاش بتونی رو قانون جذب کار کنی 

قانون جذب با تکبه بر قوانین الهی و افزایش ایمان  بیشترین کاربردش توی سه موضوع سلامتی,  ثروت,  و بهبود روابط  هستش, قانون جذب میگه کنترل افکارت رو بدست بگیر و بعد با افکار مثبت زندگیتو روبراه کن,  وقتی افکارت مثبت بشه,  راههای زندگی صحیح رو هم خودبخود یاد میگیری و زندگیت زیر و رو میشه,

قانون جذب از قوانین الهی هستش 

فمن بعمل مثقال ذره خیر یره  و من یعمل مثقال ذره شر یره ......( بازگشت اعمالمون و انرژیهامون به خودمون 

لئن شکرتم لازیدنکم.( شکرگزاری و افزایش نعمت

چون خیلیا میگن قانون جذب ادم رو از خدا دور میکنه  درصورتیکه باعث نزدیکتر شدن بخداست 

اصولش هم بر پایه ی احساس خوب داشتن ، مثبت نگری ،، شکرگذاری ، تمرکز و تجسم  خواسته ها  و امیدواری به رحمت خداوند هست 

من از چند سال پیش که با جذب آشنا شدم ایمان بیشتر شد  کنترل اعصابم و رفتارم بهتر شد و آرامشم ......

در ضمن جذب نمیگه فقط بشین خیالبافی کن

میگه اول شکرگزاری و تجسم و تخیل و مثبت نگری و احساس خوب و بعدش عمل !!!!

شب تاریک و سنگستان و من مست☘️قدح از دست من افتاد و نشکست☘️نگهدارنده اش نیکو نگهداشت☘️وگرنه صد قدح نفتاده بشکست☘️باباطاهر ☘️
عزیز کاش بتونی رو قانون جذب کار کنی  قانون جذب با تکبه بر قوانین الهی و افزایش ایمان  بیش ...

عزیزدلم مرسی که وقت گذاشتی و اینهمه تایپ کردی 

به هر ریسمانی چنگ میزنم فقط خلاص شم از این حالم 

حتما مقاله هاشو میخونم راهکاراشو پیش میگیرم 

امیدوارم جواب بده 

بازم مرسی فداتشم 

عزیزدلم مرسی که وقت گذاشتی و اینهمه تایپ کردی  به هر ریسمانی چنگ میزنم فقط خلاص شم از این حالم ...

قابلی نداشت ☺☺

انشالله نتیجه ی خوب بگیری همونجور که من گرفتم 😘😘

شب تاریک و سنگستان و من مست☘️قدح از دست من افتاد و نشکست☘️نگهدارنده اش نیکو نگهداشت☘️وگرنه صد قدح نفتاده بشکست☘️باباطاهر ☘️
مدام درحال دعا کردنم از خدا میخوام کمکم کنه اروم بگیرم  خیلی عصبیممم اما فرجی نمیشه😔

ازروی یه دعا بخون مثلا دعای توسل یا دعای یستشیر که خدارو بااسمهای زیبا صدامیکنه توش معنیش رونگاه کن و بخون ان شالله خیلی زودارامش بگیری تومفاتیح هست دعاش همون اوایلش هم هست

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.