2777
2789
عنوان

مادرها لطفا بیاید کمک

90 بازدید | 12 پست

دخترم 6 ماه 12 روزش هست، سه هفته است شروع کردم ب غذا دادن بهش، ولی هیچی نمیخوره ب هیچ غذایی علاقه نشون نمیده، فرنی درست کردم نخورد، سوپ دادمش نمیخوره، نمیدونم چکار کنم. لطفا راهنمایی ام کنید

کاش در دهکده عشق فراوانی بود،کاش زیر بازار صداقت کمی ارزانی بود

روزی چند بار بهش بده حتی یه قاشقم اگه میخوره خوبه... فرنیو خیلی شیرین نکن 

نگرانم نباش

ای عم مجرد اما با تجربه :/

کتاب بخون تا دنیا زیر پات باشه💜به هم احترام بزاریمتا دنیا جای قشنگ تری بشه 🧡 کلی آرزوی رنگیه آروم دارم که باید بهشون برسم واسم دعا کن 💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا فقط روزی دو سه قاشق چای خوری فرنی میخوره،یواش یواش بیشتر میشه.

ممنون خدا که تنهام نذاشتی،ممنون که صدامو شنیدی،نی نی هامو  مدیون توام      رب لاتذرنی فردا وانت خیرالوارثین                               خدایا شکرت 🤗😘🙄😇😇😎

هیچ وقت با زور واصرار بهش غذانده سعی کن مقدار خیلی کم شروع کنی تا علاقه نشون بده ووقتی باشه که خودتون هم مشغول غذا خوردن باشید تا با ذوق بیشتر بخوره

🌹🌹🌹 برای فرج نزدیک امام غریب وتنهامون صلوات بفرستید💝💝💝                        
روزی چند بار بهش بده حتی یه قاشقم اگه میخوره خوبه... فرنیو خیلی شیرین نکن  نگرانم نباش ای عم ...

اصلا هیچی نمیخوره، تا میفهم یه چیزی میخایم بهش بدهیم بخوره دهنش میبنده، بعدشم گریه میکنه

هیچ وقت با زور واصرار بهش غذانده سعی کن مقدار خیلی کم شروع کنی تا علاقه نشون بده ووقتی باشه که خودتو ...

اگر ب زور ندهم هیچی نمیخوره، 

اصلا هیچی نمیخوره، تا میفهم یه چیزی میخایم بهش بدهیم بخوره دهنش میبنده، بعدشم گریه میکنه

وقتی گشنشه بهش بده 

شیر نده اول غذا بده شاید خورد

کتاب بخون تا دنیا زیر پات باشه💜به هم احترام بزاریمتا دنیا جای قشنگ تری بشه 🧡 کلی آرزوی رنگیه آروم دارم که باید بهشون برسم واسم دعا کن 💚
امتحان کردم جواب نداد، گریه کرد مجبور شدم شیر بهش بدهم

اگه اینجوریه ببرش دکتر کودکان.