2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سهام تا حالا دست دولت بوده و هر سال کمی سود میداده بهت خب

بالاخره الان ک یجا میده ۱۴برابر  میده دیگه یکم سود بهتر نیس ?

زنیکه از شوهرش طلاق گرفته و باز ازدواج کرده و دوستپسرهم داره  اومده به من میگه شوهر نکنیااا   اشغال تو چیزی گذاشتی بمونه؟    ته دیگشم خوردی که  

بیکاری الکی پول بدی به کافینت ها

اگر نمی خواهی ازاد کنی نمی خواد کاری بکنی

اگر می خواهی ازاد کنی یک کامپیوتر و یا لپ تاپ داشته باشی به راحتی بدون کمک می تونی کار ها را انجام بدی

سلام اگر می خواید آزادش کنید برید  .مثلا آزاد می کنید خودتون میرید مستقیم سرمایه گذاری می کنید ...

ب نظر شما بلد نیستیم بمونه ?

زنیکه از شوهرش طلاق گرفته و باز ازدواج کرده و دوستپسرهم داره  اومده به من میگه شوهر نکنیااا   اشغال تو چیزی گذاشتی بمونه؟    ته دیگشم خوردی که  
کافی نت برا چی بری؟ من با گوشیم آزادش کردم

کد بورسی داشتی?