2777
2789
عنوان

خواهر شوهر بیشعور

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از 12ظهر رفته اونجا منکه زنگ نزدم کاریش هم نداشتم فقط نوشتم میخوام برم خونه مامانم نوشت برو به من چه ...

شماهم بنویس فقط خواستم اطلاع داشته باشی. بعد پاشو برو مادرتو سر بزن و سرگرم باش با خانوادت

لطفا کتاب بخونید ... کشور ما الان بیش از هرچیزی نیازمند ملت آگاه هست ... این وظیفه شماست که بعنوان عضوی از این جامعه و تربیت کننده نسل بعدی؛ از مسایل روز زندگی مثل امور سیاسی، اقتصادی، روانشناسی و ... تا حد معمول و لازم آگاهی داشته باشید🌸
خب رفته داره واسش رو دستش تتو میزنه با زبون که نمیتونه جواب پیامتو بده که.نمیشه وسطش هم مدام بگه وای ...

من اصلا کاریش ندارم خو بره همونجا اصلا نیاد چرا میگه به من چه هرجا میخوای بری

کاربر قدیمی      دوستت دارم خودمو میگم   
از 12ظهر رفته اونجا منکه زنگ نزدم کاریش هم نداشتم فقط نوشتم میخوام برم خونه مامانم نوشت برو به من چه ...

خب 

گفته برو دیگه 

وزن اولیه ۶۹.۸۰۰ وزن فعلی ۶۴ وزن هدف ۵۸☺قد ۱۶۵ تاریخ شروع ۴.۱۰.۹۹
عنوان تاپیکو عوض کن بنویس عروس بیشعور 

شعور داشته باشین خانوم محترم،،،،به من گفتن به من چه برو هرجا میخوای بری خب معلومه که یه چیزی هست

من اصلا کاریش ندارم خو بره همونجا اصلا نیاد چرا میگه به من چه هرجا میخوای بری

شاید از قبل سر بیرون رفتن بحث داشتید 

بابا خوب دستش بنده  اصلا دو دقیقه نشستن حرف بزنن  تو چرا مثل قاشق نشسته وسط میپری

عزیزم ور بزنن تا جونشون در بیاد من خواستم بگم دارم میرم بیرون حالا نمیگفتم خودشو خفه میکزد

عزیزم ور بزنن تا جونشون در بیاد من خواستم بگم دارم میرم بیرون حالا نمیگفتم خودشو خفه میکزد

یعنی قبلا سر بیرون رفتن بحث کردید

خاهراش چجور آدمیه

شوهرت جوابتو نمیده، ابجیش بیشعوره؟!!  انقد از دهن بین بودن همسرت مطمئنی! ؟ موقع تتو زدن نمیشه ...

اونا سن مامانمو دارن حالا گفتن من اذیتشون کردم،،،نوشته به من چههههه

یعنی قبلا سر بیرون رفتن بحث کردید خاهراش چجور آدمیه

نه کاری نداره اگه برم جایی ولی دوس نداره نگم و.برم،،،،از من خوشش نمیاد گویا چون من کاریش ندارم جلوم خودشم جر بده با لبخند نگاش میکنم اونم زورش میاد 

خب رفته داره واسش رو دستش تتو میزنه با زبون که نمیتونه جواب پیامتو بده که.نمیشه وسطش هم مدام بگه وای ...

من هر دقیقه پیام نمیدم فقط نوشتم من دارم میرم بیرون میتونست مث ادم جواب بده نه اینکه به من چه