2777
2789
ای بابا بزن تروخدااا همین امشب خبرم کن 

اتفاقا گفتم شوهرم بی بی چک بیار برام.چون فردا میخا برم دکتر بدم معاینم کنه.میدونی چقد زعفران دم کردم خوردم تو این دو ماه

خدا ❤ من است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترست طبيعيه منم بي بي چكم هفته پيش مثبت شد باورم نميشد ٥-٦ تا زدم همشون پررنگ بازم باور نكردم رفتم ا ...

سلام عزیزم مبارکه

علائم هم داشتین؟علائم بارداری؟

منم یه لک صورتی دیدم که زودقطع شد،تاحالا اینطورنبودم ولی هنوز چندروز تاموعدم مونده

دلم میگه شایدجایگزینی بوده

الحمدلله رب العالمین که شدم مامان الان محمد  قسمت همه منتظرا،ان شاءالله ،به حرمت حضرت فاطمه ی زهرا(س) خودت مدیریت کن زندگیمونو،به کسی محتاج نشیم،مارو به خودمون وامگذار،اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم       
خوب سن بارداريمون يكيه باردارييييي منم ١٧ فروردين چه تحملي دير بي بي زدي من يه هفته ميدونم   &n ...

وای خدا ازدهنت بشنوه انشالله :) پنج هفته رو چطو تخمین زدی روز تخمک گذاری بعد پریودیه؟

Boş ver
اتفاقا گفتم شوهرم بی بی چک بیار برام.چون فردا میخا برم دکتر بدم معاینم کنه.میدونی چقد زعفران دم کردم ...

واای کاش سرخورد نمیخوردی خب اول بی بی بزن بعد برو دکتر منم خبر کن

خسته تر از آنم ك بگویم ب چ علت:)!
وای خدا ازدهنت بشنوه انشالله :) پنج هفته رو چطو تخمین زدی روز تخمک گذاری بعد پریودیه؟

5هفته از اولين روز اخرين پريت حساب ميشه انلاين بزن محاسبه زمان زايمان مياد .ولي من دكتر رفتم امروز گفت ٤ هفته اي پس شمام ٤ هفته ميشي با اختلاف ١روزيم

خدا جونم مواظب بچم باش بند بند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هديه قشنگتو سالم و سلامت به دستم برسون قول ميدم هميشه مراقبش باشم بيشتر از جونم❤️