2777
2789
عنوان

من بچه ميخواااااااااام

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 44 پست
فقط چون تنهایی بچه میخوای؟ بچه پراز مسئولیتای ریز درشت ولی شیرینه  ی دوستی دارم دائما تو راه ...

ن فقط بخاطر تنهايي خب بچه هم ميخوام دوست دارم و اينکه از مسوليتش برميام مخصوصا چون بچه خواهرم رو زياد تروخشک کردم راه و چاره بلدم و برام شيرينه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه از نظر فعالیت تخمدانی مشکلی نداشته باشی یعنی تنبلی تخمدان و نامنظمی پریود و عدم تعادل هورمونی این مواردو نداشته باشی تا یکسال اقدام برای افراد سالم جواب میده و اگه بعد یکسال جواب نداد باید پیگیری بشه واسه افراد پی سی او هم داروهای خاصی میدن که تخمک گذاری اتفاق بیوفته منم تازه بانو شدم ولی متاسفانه پی سی او هستم منم دلم میخواد زودتر مامان بشم اخه تا دوسال بعد ازدواج نکیتونستم نزدیکی کنم تازه بانو شدم دکتر یسری قرص داده واسه تخمک گذاری واسه منم دعا کنین

منم دلم بچه میخاد خسته شدم بس که دکتر رفتم نمیتونم هرشب اقدام داشته باشم شوهرمم نیس

هرشب اقدام باعث تضعیف اسپرم میشه! یک شب در میون خوبه, زمان تخمک گذاریتو مشخص کن, نزدیکای اون تاریخ و بعدش یک شب در میون نزدیکی کن!

میگن کیفیت اسپرم بیاد پایین بچه دختر میشه راسته?

اتفاقا خالم بچش پسر بود 

اينو نميدونم خودمم هنوز سونو نرفتم 

ولي ميگن ك اسپرم پسر كمتر از اسپرم دختر تو واژن ميمونه يعني زود از بين ميره اسپرم پسر

اگه از نظر فعالیت تخمدانی مشکلی نداشته باشی یعنی تنبلی تخمدان و نامنظمی پریود و عدم تعادل هورمونی ای ...

ینی تا دو سال نزدیکی نداشتین!؟؟ 😧 همسرت مشکلی با این قضیه نداشت!؟