2777
2789

سلام دوستای عزیز

من چند سال پیش تو برنامه ماه عسل با طرح اکرام ایتام آشنا شدم

تصمیم گرفتم بتونم تو عمری که کردم یه کاری کنم که مفیده بوده باشم و دل یکیو شاد کنم

ثبت نام کردم😊

حتی خودم جنسیت ،سن ، شهر و حتی اسم بچه رو انتخاب کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیت کردم من که فعلا بچه دار نشدم.. دوست دارم یه دختر داشته باشم😍.. حامی یه دختربچه شدم و ماهانه یه مبلغی میریختم به حسابش..

رزق و روزیم اینقد زیاد شد خداروشکر که نمیدونستم از کجا میرسه

حامی یه پسر بچه دیگه هم شدم و به لطف خدا و دعای اونا خیــر و برکت تو زندگیــم زیاد شده

افرین

یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر🍀تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاشِ این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تل‌گرام @zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله  عضوم.خیرخواهتونم💎خدایا 

پیشنهاد میکنم شما هم اگه میتونین اینکار رو انجام بدین 

مبلغش هم زیاد نیست .. نباید از ۵۰هزار تومن کمتر باشه و تا هرچقد خودتون میخواین میتونین اضافه کنین

شاید این پول خیــلی کم باشه ولی گره ای از زندگی اونا باز میکنه

هم خیر و برکت تو زندگیتون میاد ان شاالله هم ثوابی برای اون دنیامون میشه 

دوبر خودم پر بدبخت بیچارست،خیلیم کمک کردیم،ولی تا الان که تاثیری نداشته،مگر اینکه خدا بیاد بگه قرار بوده فقیر باشید الان دیگه حداقل دستون به دهنتون میرسه

دیدن خنده بچه هام بزرگترین ارزومه
تاثیر داشت؟؟؟

از اول که با این نیت که فقط یه کار خیر بکنم اینکارو انجام دادم انتظار هیچی نداشتم

و خدا خودش بهم میرسونه رزق و روزیمو 

من احساس میکنم دعای اون بچه ها بی تاثیر نیست