2777
2789
عنوان

قهر در دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 3019 بازدید | 224 پست

مادی نیستی از معنویات جیب بابات امورات میگذره?😆😆😆😆😆

زنیکه از شوهرش طلاق گرفته و باز ازدواج کرده و دوستپسرهم داره  اومده به من میگه شوهر نکنیااا   اشغال تو چیزی گذاشتی بمونه؟    ته دیگشم خوردی که  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب نداره پس چرا قول داده که نصف نصف وقتی حرفی میزنه باید پا حرفش واسته یا بده یا بگه اشتباه کردم کار ...

اخه اونم باید درک کنه اگ من ۵۰ تومنشو دادم دیگ برا بقیش ب من نگه گدا بشینه فک کنه مگ من درامد دارم ک دنبال بقیشه

من آموخته ام با خدا همه چیز ممکن است ...💓🌸
من دوس ندارم فک کنه ک‌مادی هستم خیلی واسم افت داره شخصیت من از این چیزا بیشتره

ببین ربطی به مادی بودن نداره 

همسرشی... چرا اینو هنوز متوجه نشدید زن و شوهر هستید... پولی که اون داره مال خودش و شما و بچه هاتون

🐢
خب نداره پس چرا قول داده که نصف نصف وقتی حرفی میزنه باید پا حرفش واسته یا بده یا بگه اشتباه کردم کار ...

من نمیگم ک کار ایشون درست بوده اتفاقا نباید این حرف و میزده ولی همسرش هم نباید انقدر پرتوقع باشه احتمالا اینجوری گفته ک همسرش رو خوشال کنه تا جایی هم ک میشده پول جور کرده دیگه نباید ک بهش توهین میکرده برای همین مقدارم باید ازش تشکر میکرده

نیکی مردا با رفع نیاز کردن احساس قدرت میکنن.دوست دارم فحشت بدم با این طرز تفکرت یه فایل صوتی هست&nb ...

مرسی عزیزم لطفا بده واقن باید گوش کنم رفتارم خیلی سرده باهاش .حتا میریم‌تو‌مغازه میگ یچیزی انتخاب کن برات بخرم میگم چیز قشنگی ندیدم‌مامانم میگه چرا نزاشتی هیچی برات بخره 

تو عقدم پول میگرفتی،؟

من الان تو عقدم

بله پول میگیرم

هفته پیش پونصد گرفتم رفتم مانتو خریدم واس خودم و واس اونم تی شرت

خودمم فوق لیسانسم و شاغلم و حقوقم بعضی وقتا بیشتر از همسرمه

اصلا هم فکر نمیکنه که من مادی هستم .منم فکر نمیکنم که نشونه ضعف شخصتی منه که بخوام طلب پول بکنم

ول کن این حرفارو خواهر مردا اگه خرجم نکنی میگن مادی هستی  بعدشم شوهرت پولداره واقعا خسیسه   ...

واقن دوس دارم ازش پول بگیرم ولی نمیتونممممم اه خاک تو سرم .

من الان تو عقدم بله پول میگیرم هفته پیش پونصد گرفتم رفتم مانتو خریدم واس خودم و واس اونم تی شرت خ ...

مثلا چجوری ازش پول میگیری ک‌مانتو بخری؟من همینو بلد نیستم

اخه اونم باید درک کنه اگ من ۵۰ تومنشو دادم دیگ برا بقیش ب من نگه گدا بشینه فک کنه مگ من درامد دارم ک ...

خب از کجا بدونه وقتی بهش قول دادی اگه بهش قول نمیدادی شاید یه کادو قیمت پایینتر برمیداشت دیگه شماهم هم زود بهت بر نخوره  جوابش رو میدادی میگفتی علتش اینه،نه که قهر کنی ،برایه مشکلات تو زندگی چطوری میخوایی کنار بیایی که الان با یه حرف اینجوری قهر کردی زندگی پایین بالا زیاد داره باید بتونی از پسش بر بیایی بعد دوران نامزدی برایه شناخت هم هستش

مادی نیستی از معنویات جیب بابات امورات میگذره?😆😆😆😆😆

اره دقیقا هرشب بگم بابا پول میخام .اونم میگه دوباره؟میگم اره یه خانواده فقیر هس میخام کمک کنم در اصل فقیر خودمم

خب از کجا بدونه وقتی بهش قول دادی اگه بهش قول نمیدادی شاید یه کادو قیمت پایینتر برمیداشت دیگه شماهم ...

ما ۳ سال دوست بودیم کامل شناخت دارم ولی نمیتونم زود قهرنکنم

اخه اونم باید درک کنه اگ من ۵۰ تومنشو دادم دیگ برا بقیش ب من نگه گدا بشینه فک کنه مگ من درامد دارم ک ...

اینا رو ول کن

اصن بحثتون الکی بوده

و تو هم اشتباه کردی سهیم شدی.میرفتین تولد واس خواهرش بود میخواست چیزی میخرید نمیخواست نمیخرید.همین

الکی عصبانی نباش تو خودت خراب میکنی عزیزم

منم زیاد مهارت ندارم ولی میدونم رفتارت اشتباس

اون تور ور دوست داشته تو این گرونی اومده گرفتت.پس آمادگیشو داشته که همه چی برات بخره.تو داری بد عادتش میکنی