2777
2789

ده الی بیست روز بگذره بدنم ب ترکش عادت میکنه؟

اینم بگم چندین روز ب ی چهارم و ی روز در میون رسوندمش

دکترم جواب نمیده

توی تاپیک سوالای جدی نمکدون بازی در نیار # بی نمک

بله عادت میکنی 

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیست روزی از ترک قرص بگذره برای بدن عادی میشه؟

برای هرکی فرق داره ولی بعد یه مدت عادت میکنی نگران نباش

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

برامن بیست روزبعدحالن خوب شدولی این بیست روززجرکشیدم سرگیجه وحالت تهوع امونموبریده بود

قوی بودن به دوست داشتن خودت بستگی دارخودتودوس داشته باشه هیچکی خودت نمیشه هیچکی  

سعی کن نخوری بخداهیچ تاثیری نداره شایداوایل حالتوخوب کنه ولی ارزش نداره من که گذاشتم کنارالانم حالم خیلی خوبه

قوی بودن به دوست داشتن خودت بستگی دارخودتودوس داشته باشه هیچکی خودت نمیشه هیچکی  
منم ترک کردم چندروز معدم ب هم ریخته بود سرم گیج میرف الانم ب شدت اعصابم خرده حالم دوباره داره میشه م ...

دقیقا سرگیجه میارع واسه ادم

برامن بیست روزبعدحالن خوب شدولی این بیست روززجرکشیدم سرگیجه وحالت تهوع امونموبریده بود

دقیقا سرگیجه میارع واسه ادم