2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعا کن سالم باشه. مهمترین چیزه

آره عزیزم پسرم داداش میخواد من دختر حالا یا خواست اون میشه یا من فرقی نداره برام ...اگه دختر باشه میخوام اسمش ترنم یا تمنا باشه 😊🙋‍♀️

دعا کنین ماهم خونه دار بشیم 🙏🙏🙏
آره عزیزم پسرم داداش میخواد من دختر حالا یا خواست اون میشه یا من فرقی نداره برام ...اگه دختر باشه می ...

دختر منم خواهر میخاد شوهرم پسر والا ما موندیم این وسط هرچی خدا بخاد انشاا.. همه بچه ها سالم باشن

آره عزیزم پسرم داداش میخواد من دختر حالا یا خواست اون میشه یا من فرقی نداره برام ...اگه دختر باشه می ...

عهه. منم اگه دختر باشه میخوام ترنم یا تبسم بزارم. البته بیشتر ترنم

در تک تک لحظه های زندگیم همراهیتو حس کردم خدای من. بدون تو نمیتونم نفس بکشم. مطمئنم بازم همراهمی. به رحمتت مطمئنم.ته ته دلم به تو قرصه. خدایا فندقم در ازای نزدیکی به خودت بهم هدیه دادی. شکرت ای پروردگار مهربونم. عاشقتم بی اندازه  
انشالله ...برگشتی البته اگه دوست داشتی جنسیت بگو بهمون گلم

حتما حتما. نمیدونم چرا استرس دارم. قلبم داره میاد تو دهنم.

در تک تک لحظه های زندگیم همراهیتو حس کردم خدای من. بدون تو نمیتونم نفس بکشم. مطمئنم بازم همراهمی. به رحمتت مطمئنم.ته ته دلم به تو قرصه. خدایا فندقم در ازای نزدیکی به خودت بهم هدیه دادی. شکرت ای پروردگار مهربونم. عاشقتم بی اندازه  
حتما حتما. نمیدونم چرا استرس دارم. قلبم داره میاد تو دهنم.

نه عزیزم چرا استرس ...فک کن میری نی نی ببینی حالت خوب میشه توکل کن به خدا برات آیت الکرسی میخونم😘

دعا کنین ماهم خونه دار بشیم 🙏🙏🙏