2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4330124/بیاین-کرونا-کاوازاکی-کرونا-کودکان

اینو من چند روز قبل گذاشتم دوستان نی نی سایتی خیلی برخورد کردند که حق الناس مارو میترسونی و... ولی امروز اخبار همینو اعلام کرد

من مامان علی آقا و آفاق خانوم هستم. بچه هام شیر به شیرن.خیلی سخته برام. الا 3 و 2 ساله هستن. خیلی خستم. خیلی. 😔

😐😐😐

این کرونا زیاد با بچه ها کاری نداش ی مریضی دیگ اومد ک بچه هارو میگیره🤐

من خیلی جاها جواب دندون شکن دارم، اما میدونم ممکنه به جای دندون، دل بشکنه، واسه همونه که ساکت میمونم.😊همیشه حاضر جواب بودن خوب نیست!
شمال کشور از سبزی محلی منتقل شده 

اون که فاسیولا بود

گروه بنفش😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊وزن ۹۱😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥قد ۱۶۰☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ هدف اولیه ۷۰ 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪 هدف بعدی ۶۵👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 تا کور شور هر آنکه نتواند دید                                     دوست عزیز اگر جوابتو نمیدم دلیل بر این نیست که جوابی ندارم یا تو راست میگی دلیلش فقط نگرانی از تعلیق شدنه و الا همچین جوابتو میدم که تا آخر عمرت سکوت کنی. اونی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی اونی که به خواب رفته رو نه .خدایا به حق شهید دشت نینوا ریشه ظلمو خشک کن خدایا یه نظرم به ما بیفکن 😍😍 دوست دارم خدا😙😙😙
الان یه عده میان میگن چرا گفتی استرس گرفتیم 😐

دقیقا حرفی که چند روز قبل بمن زدن. خیلی از بعضی از کاربران اینجا شاکی ام اون روز خیلی بی منطق برخورد کردند

من مامان علی آقا و آفاق خانوم هستم. بچه هام شیر به شیرن.خیلی سخته برام. الا 3 و 2 ساله هستن. خیلی خستم. خیلی. 😔
چه ربطی داره همه باید بدونن دوربرشون چه خبره 

خدا خیرت بده بعصیا مدعیه اخلاقن🙄

اینو من چند روز قبل گذاشتم دوستان نی نی سایتی خیلی برخورد کردند که حق الناس مارو میترسونی و... ولی ا ...

وا یعنی چی؟؟ واقعا حق بعضیاست بگی مثل کبک سرشو کرده تو برف

گروه بنفش😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊وزن ۹۱😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥قد ۱۶۰☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ هدف اولیه ۷۰ 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪 هدف بعدی ۶۵👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 تا کور شور هر آنکه نتواند دید                                     دوست عزیز اگر جوابتو نمیدم دلیل بر این نیست که جوابی ندارم یا تو راست میگی دلیلش فقط نگرانی از تعلیق شدنه و الا همچین جوابتو میدم که تا آخر عمرت سکوت کنی. اونی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی اونی که به خواب رفته رو نه .خدایا به حق شهید دشت نینوا ریشه ظلمو خشک کن خدایا یه نظرم به ما بیفکن 😍😍 دوست دارم خدا😙😙😙
اینو من چند روز قبل گذاشتم دوستان نی نی سایتی خیلی برخورد کردند که حق الناس مارو میترسونی و... ولی ا ...

کلا ملت ما برخلاف ملت های دیگه در برابر دونستن اخبار و اطلاعات مقاومت میکنن و تا جایی که میتونن سعی میکنن تو گمراهی باشن

خدایا شکرت 🌷
کلا ملت ما برخلاف ملت های دیگه در برابر دونستن اخبار و اطلاعات مقاومت میکنن و تا جایی که میتونن سعی ...

👍👍👍👍👍 هر چی زودتر بفهمن بهتره ولی درک ندارن