2777
2789
پسرم 15 ماهست و وقتی یک وسیله ای برداشته که نباید برداره تا بهش میگم شهراد بده به مامان با شدت و عصبانیت پرتش میکنه! نمی دونم این اقتضای سنشه یا نه؟ می ترسم واسش عادت بشه، راهنمایی کنین لطفا.
بیمار خنده های توام..بیشتر بخند***خورشید آرزوی منی .. گرمتر بتــــاب!
طبیعیه و اقتضای سنش . زیاد رو این قضیه زوم نکن که اونم حساس تر نشه
زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی از جوابتون.
دیشب مهمون داشتیم وقتی اینکارو می کرد همه با تعجب نگاه میکردن. شوهر عمه اش هی میگفت وای وای، خیلی بده! خیلی ناراحت شدم.
پس کار همه ی بچه هاست.
بیمار خنده های توام..بیشتر بخند***خورشید آرزوی منی .. گرمتر بتــــاب!
سلام دوستان
یه سری بزنید شاید حرفاتون به درد خیلیا بخوره

http://www.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=22058
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست و دلم تنگ شده. همچنان میخندم. آنقدر میخندم که غم از رو برود.
عزیزم تو که پسرت 15 ماهه است بچه جاری من 3 سالشه و اینجوریه
مشاور هم گفته عادیه
شوهر عمه اش هم حالا یه چیزی گفته بیخیال
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست و دلم تنگ شده. همچنان میخندم. آنقدر میخندم که غم از رو برود.
عزیزم دختر منم 14ماهشه......همش خنج میندازه توئی صورت این و اون و جیغ میزنه..........چون خودم ادم بی حوصله ای هستم میترسم مثل خودم بشه........دیشب تو خواب بلند میشد منو با دو تا دندونای نیش کوچولوش گاز میزد........نمی دونستم بخندم یا ناراحت باشم..........این همه درس خوندیم الان توی تربیت بچهمون موندیم........واقعا غصم میشه
عاقبت یک شب از این شبهای نور......کودک من پا به این دنیا نهاد
آن زمان بر من خدای مهربان.....نام شور انگیز مادر نهاد
اصلا سخت نگیر عزیزم فقط زمانی که از رفتارش خوشت نمی یاد با زبون مهربون و مادرونت بهش بگو خیلی خوب متوجه خواسته ات میشه
فردا خیلی دیره . . همین الان رو دریاب . . . حتی نه یک ساعت دیگر!
سلام دوستان
پسر منم 15 ماهشه ببینه عزیزم این مسئله ای که گفتی با عکس العمل مناسب و آروم خودت به زودی از سر نی نی گلت میفته
یه کتابی هست به نام مادر کافی نوشته جو فراست و یه کتابی هم به نام کلید های رفتار با کودک یک ساله مطمئن باش خیلی کمکت میکنه و رفتارهای موثر و عملی را آموزش میده
CafeMom TickersCafeMom Tickers
کتاب کلیدهای رفتار با کودک رو بخونید خیلی کمکتون میکنه
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند