2777
2789
عنوان

مامان ها میشه به سوالم جواب بدید؟

57 بازدید | 8 پست

سلام 

من دارم خورد خورد لباس سیسمونی تهیه میکنم

میخواستم بدونم بچه رشدش چطوریه؟!

مثلا لباس های سایز ۹ تا ۱۲ ماه به بالا بیشتر تهیه کنم؟ 

۰تا۳ - ۳تا۶ - ۶تا۹ در حد سه تا چهار دست بیشتر برنداشتم گفتم شاید بچه زود به زود بزرگ بشه و زیاد مصرف نشه

پیشاپیش ممنونم از پاسخگوییتان

به نظرم لباس نوزادی بیشتر داشته باشی زود کوچک میشه اما چون باید تند تند عوض کنی راحت تری ،،اما لباسهای دیگه رو زیاد نخر چون رشد بچه ها متفاوت ،رنگ پوستشون ممکن با لباس همخوانی نداشته باشه و..

😊نظرات من براساس پست اول ،خوندن کامنتها از حوصلم خارج😅آخه نگران استارتر تاپیک بغلی ام😜ممنون میشم مطالبتون رو کامل و واضح همون پست اول بذارید😉

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ان شاالله ب سلامتی فارغشی و بچتون همیشه سلامت باشه .ببین جانم تجربه من اینکه هر مارکی سایز خاص خودش روداره یعنی اصلا از رو ماه که میگن خرید فصل نکن من بچم اصلا تپل نبود ولی سایز ۹تا۱۲ماه رو از ۷ماه تنش کردم .سایز صفرهم فقط ی دست گرفتم ب نظرم سایز یک ودو زیادبگیر چون واقعا وقت نداری لازمت شد باز بری خرید بابچه کوچیک بعدم سعی کن سایز صفرویک فقط ب فکر راحت تنش کردن باشی یعنی ترجیحا جلو دکمه بگیر 

سویندم به سوری گلاله سوره هر وخت له لامی خم له من دوره
لازم نیس انقد زیاد بگیرین....همون لباس نوزادی بگیرین کافیه بقیش هم بعدا...لباس ۹ تا ۱۲ ماه الان چرا ...

نمیدونم گفتم شاید باید حتما بخرم

ما اصلا بچه نداریم و سالها نداشتیم تجربه نداریم اصلا