2777
2789
عنوان

چقدپولداربودن بده😩

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 37 پست

منم همیجورم تو به عمارت زندگی می‌نیم و ماشین خودم جنسیس کوپه هس اتافم پراز کفش و لوازم ارایشی و من اینارو همش تو خواب میبینم

اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

این# تایپیک فانه این# تایپیک فانه این# تایپیک فانه

خوب بابا میدونم خوب رد دادی دیگه ای بابا😁😁😂

جان جانانم که هم جانی و هم جانان من😍برا سلامتیم یه صلوات میفرستین خاله جونیا😘😘 منم براتون تو شکم مامانیم دعا میکنم🤲😇خدایا شکرت😊
خوب بابا میدونم خوب رد دادی دیگه ای بابا😁😁😂

نه بابادلم گرفته گفتم  یه تایپیک بزنم دورهم بخندیم دم همتون گرم ازدیونه وردی ومعتاد که بهم گفتید اشکال نداره همین ک بخندین حالم خوب میشه😁😂😂

نه بابادلم گرفته گفتم  یه تایپیک بزنم دورهم بخندیم دم همتون گرم ازدیونه وردی ومعتاد که بهم گفتی ...

مرسی که هستی😘😉

جان جانانم که هم جانی و هم جانان من😍برا سلامتیم یه صلوات میفرستین خاله جونیا😘😘 منم براتون تو شکم مامانیم دعا میکنم🤲😇خدایا شکرت😊