2777
2789
عنوان

به کدامین گناه.... تنها شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 717 بازدید | 19 پست

اهای تو که میگفتی از سیگار و شراب هر زهر مار دیگه بیزاری از دلشکستن چی ! 

الهی و ربی من لی غیرک   انصافا خودمونیما همیشه خدا هوامونو داره   دورش بگردممممممممم  
بحث لیاقتــه.. ادمهای خوب وقتی یه اتفاقی براشون میوفته..وقتی یکی از زندگیشون میره میگن خدایا چرا و ...

سخته اخه یه روزی به همون بی لیاقت میگفتم کوه پشتم بهت گرمه اونم میگفت تا هستم تنها نیستی فکر کردم همیشه هست اما نفهمیدم گفت تا هستم ،بودنش تاریخ انقضا داشت   

الهی و ربی من لی غیرک   انصافا خودمونیما همیشه خدا هوامونو داره   دورش بگردممممممممم  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سخته اخه یه روزی به همون بی لیاقت میگفتم کوه پشتم بهت گرمه اونم میگفت تا هستم تنها نیستی فکر کردم هم ...

اره بعضیا بودنش تاریخ انقضا داره و چیزی که تاریخ انقضاش تموم شده جاش تو سطل اشغالی..

کاربری هشتممه...هرجا تاپیک جنجالی دیدین تگم کنید.با تشکر    نی نی یار قلابی🤪
اره بعضیا بودنش تاریخ انقضا داره و چیزی که تاریخ انقضاش تموم شده جاش تو سطل اشغالی..

به همین راحتی