2777
2789
بخدا من دلم خونه دوتا بچه کوچیک دارم هیچکس ندارم بگیرشون جراتم‌ندارم مهد بذارم خودمم معلمم تدریس ند ...

آره شنیدم کرمانشاه بی داد میکنه من سنندجم انگار ماها موش آزمایشگاهی خارجی ها هستیم

من یک ترنسم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره شنیدم کرمانشاه بی داد میکنه من سنندجم انگار ماها موش آزمایشگاهی خارجی ها هستیم

من میگم شاید چنتا شهر و باز بگن نریم

اخه معقول نیستش

نمیدونم بخدا خیلی نگرانم خیلی

خدایا ممنونم منت به سرم گذاشتی بهم دختر دادی. دل همه منتظرا شاد بشه الهی😍😍
من میگم شاید چنتا شهر و باز بگن نریم اخه معقول نیستش نمیدونم بخدا خیلی نگرانم خیلی

فک نکنم شما برین مربی پرورشی دیگه لازم نیس که معلم ها بیچاره باس به سوال دانش آموزان جواب بدن

من یک ترنسم 
فک نکنم شما برین مربی پرورشی دیگه لازم نیس که معلم ها بیچاره باس به سوال دانش آموزان جواب بدن

واقعا؟؟ نه دیگه اگه باز بشه همه باید برن من تازه مرخصی زایمانم تمام شده از شانس بد

خدایا ممنونم منت به سرم گذاشتی بهم دختر دادی. دل همه منتظرا شاد بشه الهی😍😍