2777
2789
مرسی عزیزم خدا از دهنت بشنوه ایشاللت تو هم خونه دار شی منم برات صلوات میفرستم

فدات گلم.از دعای خیر دوستان خوبی چون شما الان خونه خودمم.۱۲ سااال با مادرشوهرم یکجا زندگی کردم و بعدم خونه خریدیم و جدا شدیم

امیدوارم بزودی تند تند کارتن جمع کنی و وسیله هاتو بپیچی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امشب شوهر منم همینو گفت😢😢واسه اولین بار😢😢

شش ساله خداداره منوبایه مشکل زجرمیده،،خیلی التماسش ومیکنم خیلی خودم وبهش نزدیک میکنم،،آخه چرااینقددوس داری منواذیت کنه

یِ جاییٖ خودَمُ جاگُذاشْتَمْ کِ حتّیٰ اونْجارَمْ گُمْ کَرْدَمْ.
اره از کلاس پنجم الان دوساله 

😞😞😞😞

از ته دلم واست دعا میکنم، خدا نگاهی بهتون بندازه و انشاالله ورق برگرده و روزیتون چندین برابر بشه  که اصلا و ابدا احتیاجی به کار کردن پسرتون نباشه....خیلی دلم گرفت

همسر منم از بچگی کار کرده، ولی خدا رو شکر الان یه آدم موفقه

انشاالله پسر شما هم یه آدم موفق میشه تو جامعه🤲🌹

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜
فدات گلم.از دعای خیر دوستان خوبی چون شما الان خونه خودمم.۱۲ سااال با مادرشوهرم یکجا زندگی کردم و بعد ...

فدات شم عزیزم خیلی گلی خدا حفظت کنه

به خدا اعتماد کن ؛ اوهرچیزی را به قشنگترین شکل ممکن به تو میدهد، اما در زمان خودش 
شش ساله خداداره منوبایه مشکل زجرمیده،،خیلی التماسش ومیکنم خیلی خودم وبهش نزدیک میکنم،،آخه چرااینقددو ...

نمیدونم حکمتش چیه؟انگاری قیافه با چشمهای تر ما رو بیشتر دوست داره.من که سر خم کردم در برابر تصمیمش

چون تاحالا بد ندیدم از تاخیرهاش

اما شوهرم بریده

😞😞😞😞 از ته دلم واست دعا میکنم، خدا نگاهی بهتون بندازه و انشاالله ورق برگرده و روزیتون چندین برا ...

ممنون عزیزم ان شاله موفق باشین منم از یه جهت خوشحالم که از بچگی رو پای خودش وای میسه وبرای ایندش ان شاله موفق وکاری بشه 

یکی بهم گفت خیلی داغونی نه ؟....................................... گفتم از کجا فهمیدی گفت اخه خیلی قشنگ میخندی ...........................  خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است ................................