2777
2789

آرزوم اینه کار شوهرم درست بشه بریم سرخونه زندگیمون ۲سال ونیمه عقدیم دیگه خسته شدم 

این بی پولی تموم بشه 

مهم نیست مارچندبار پوست میندازه ؛مهم اینه از اول تا آخر همون ماره؛کسی که بدی کردن تو ذاتشه و یه بار بهت بدی کرد شک نکن بازم میکنه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجب آرزویی,,,, انشاالله خدا کمک همه کنه عزیزم,,, امید وارم زودتر بری خونه خودت,  چون میدونم خیل ...

از خیلی سختم سخت تره چون اذیت هایی ک من هرروز میکشمو هیچ کس نمیکشه فقط شبا موقع خواب ارامش دارم صبح ک میشه ارامشم میره

به خدا اعتماد کن ؛ اوهرچیزی را به قشنگترین شکل ممکن به تو میدهد، اما در زمان خودش 
وای عزیزم چقدر تلخ.... چطور میشه تحمل کرد

چند بار خواستم برم اما شوهرم نزاشت گفت قول میدم از اینجا ببرمت 

به خدا اعتماد کن ؛ اوهرچیزی را به قشنگترین شکل ممکن به تو میدهد، اما در زمان خودش 
از خیلی سختم سخت تره چون اذیت هایی ک من هرروز میکشمو هیچ کس نمیکشه فقط شبا موقع خواب ارامش دارم صبح ...

عزیزدلم ایشالله همه خونه دار بشیم . . . . ❤❤

مستاجری خیلی بده😥

از اون بدتر بودن زیر یه سقف با خانواده شوهر

ایشالله به این شب های عزیز

خونه بگیرید و آرامش داشته باشید درکنارهم 🌹🌹

عزیزدلم ایشالله همه خونه دار بشیم . . . . ❤❤ مستاجری خیلی بده😥 از اون بدتر بودن زیر یه سقف با خان ...

برات صلوات فرستادم خونه دار بشی

مهم نیست مارچندبار پوست میندازه ؛مهم اینه از اول تا آخر همون ماره؛کسی که بدی کردن تو ذاتشه و یه بار بهت بدی کرد شک نکن بازم میکنه...
عزیزدلم ایشالله همه خونه دار بشیم . . . . ❤❤ مستاجری خیلی بده😥 از اون بدتر بودن زیر یه سقف با خان ...

مرسی عزیزم همچنین مستاجری هم خیلی سخته پر استرس ک چقدر میکشه رو اجاره کجا برم خونع چقدر شده پول هم نمیتونی پس انداز کنی من خواهرامو دیدم میدونم  ایشالله با هم

مرسی عزیزم همچنین مستاجری هم خیلی سخته پر استرس ک چقدر میکشه رو اجاره کجا برم خونع چقدر شده پول هم ن ...

آره عزیزم صاحبخونه ها انصاف ندارن

خدا خواهراتو برات نگه داره❤❤❤

خونه بخریم راحت میشیم واقعا😍😘

آره عزیزم صاحبخونه ها انصاف ندارن خدا خواهراتو برات نگه داره❤❤❤ خونه بخریم راحت میشیم واقعا😍😘

خدا مادر پدرتو برات  نگه داره الان دوست همسرم گفت سی میلیون  یک و دویستم اجاره اینم با این قیمتای وسایل خیلی بی رحمیه ایشالله میخری