2777
2789
عنوان

تروخدا چند دیقه بیایید دارم از استرس میمیرم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 57 پست
ممنون گلم انشالله فردا صدای قلب شو بشنوم وبیام اینجا بگم

انشالله❤ انشالله❤ انشالله❤ انشالله❤ انشالله❤ لااله الاالله💙انشالله❤ انشالله❤ انشالله❤ انشالله❤ انشالله❤ لااله الا الله💙

تاریخ9\9\99 شوهرم دیگه عصبانی نمیشه وباهام خیلی مهربوون واروم حرف میزنه😍😍😍😍ماهمه ی بدهی هامونودادیم مشکل مالی اصلا نداریم😍😍کنارشوهرم وبچه هام بهترین روزهارو میگذرونیم😍😍😍پدرومادرم وخواهربرادرم کنارهم شادوهروز بهترازدیروز😍😍😍😍😍زمینی که میخواستیم روخریدییییم😍😍زندگیمون بهترازدیروز😍😍😍😍😍خدایا شکررررررررررت بخاطر همه نعمت هات شکرررررر🙏🙏🙏🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ترو به این ماه عزیز دعاء کنید از ته دل

اصلا نگران نباش. برا من کلا ساک حاملگی خالی بود نه قلب بود و نه جنین . بشدتتتتت خونریزی داشتم . گفتن پوچه بر و سقط کن واستادم تا هفته ۸ . هم قلبش دیده شد هم خودش . امشبم تولد یکسالگیش بود . فقط از خدا بخواه ولا غیر

توکل کن به خدا دکتر زنان جواب غربالگریم دید گفت داری منگول به دنیا میاری باید سقط بشه رفتم آمینوسنتز ...

اره ما هم ۲ مورد تو فامیل داشتیم . الان بچه هاشون ۳ متر زبون دارن از جواب دادن 😍😍😍😍😍

فقط بگو خدایا بچمو می‌سپرم ب تو. هر چی خیر و صلاح منه همون ب‌شه. من مذهبی نیستم اگه دعا و چیزی بلدی بخون دلت آروم شه. من همیشه میرم پشت پنجره با خدا حرف میزنم دلم آروم میشه

اصلا نگران نباش. برا من کلا ساک حاملگی خالی بود نه قلب بود و نه جنین . بشدتتتتت خونریزی داشتم . گفتن ...

خدابرات نگهداره عزیزم

این واقعا یکی ازمعجزه های خداونده

الهی همه بچه ها تنشون سالم باشه

استارترم خدا بچشوبراش حفظ کنه🙏🙏🙏

🌷دلم برای خانه ی پدری ام تنگ شده• جایی که شیطنت هایم خریدار دارد .• جایی که همه چیز برای حالِ خوب داشتن فراهم است ...• جایی که همیشه در آن بچه ام ، و بچگی کردنم جرم نیست،که اگر ناز کنم .. پدر و مادرم، می خندند ، و نوازشم می کنند.• جایی که خوش طعم ترین غذاها وجود دارد..و هرچه خواستی نمی گویند خودت آماده کن !همه چیز بدونِ هیچ منتی مهیاست • آنجا که حتی مزه ی نان و ماستش هزار بار از پیتزا پپرونیِ بالای شهرِ اینجا بهتر است ...•  جایی که هر صبح ، بوی عطر گلدان های مادر مشام را می نوازد و صدایِ غُل غلِ سماورش ، حالِ آدم را جا می آورد • جایی که خواب های از سرِ صبح تا لنگ ظهر ؛ عجیب ، در آن می چسبد • که اگر آدم از سردیِ اولِ صبح ها چنبره زد ، کسی هست که با تمامِ عشق ، پتو رویش بیاندازد..و خوابِ شبها ، هیچ نگرانی و ترسی ندارد. جایی که تماشای برنامه کودک از نوع نوستالژی ، بیشتر از نوشیدنی های انرژی زا ، به آدم انرژی می دهد• آنجا که جنسِ قربان صدقه هایش فرق داد!من دلم همین گوشه از دنیا را تا ابد میخواهد.کنارِ پدر و مادری که از لبخندشان ؛تمام باورهایِ مرده ام جان بگیرند !🌷

ممنون از دلگرمی هاتون دوستان الان 9هفتمه اما استرس دارم که دکتر ناامیدم نکنه یوقت خدا از زبون شماها بشنوه یه گوشه از معجزه شو نشونم بده رحم کنه بهم😢😢😢

خدایا بابت همه چیز شکرت😙
عزیزم چ جورسه توی نت هستش؟ چندتا بفرسیم حاجت روا میشیم؟

تو مفاتیح بعد زیارت جامعه ی کبیره ست

میدونی چه جوریه

اینو میخونی بعد کارتو به خانوم فاطمه زهرا سلام الله علیها واگذار میکنی که هر چی خیره براتون پیش بیاد

بهد انگار راه برات هموار میشه اگه نه به صلاحتون نباشه سنگ جلو پات میفته

اینا رو استادی بهمون گفت که خودم بهش ایمان دارم

تو دعا یا نذر کمیت مهم نیست کیفیت ارجحه

مثلا خیلی از علما نذر یک صلوات میکردن

بخون و ایمان داشته باش که ائمه میشنون و دستتو میگیرن

من معجزه دیدم و باور دارم مهم نیست تو چه قرن و عصری زندگی میکنیم

وجود داره

🖤