2777
2789
عنوان

تروخدا چند دیقه بیایید دارم از استرس میمیرم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 57 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

امیدت اول ب خدا باشه امیدوارم خدای مهربون فردا ی گوشه ازاون معجزه هاشو بهت نشون بده وبچت سالم باشه وقلبش تشکلیل شده باشه💛💙💚💜همیشه اینوبدون خدا از مادرهم مهربونتره هرچیزی ک برات نخواد شاید صلاحت نبوده...شایدم این امتحانشه میخاد ببینه قوی هستی یانه😊امیدوارم دلت شاد بشه💙

تاریخ9\9\99 شوهرم دیگه عصبانی نمیشه وباهام خیلی مهربوون واروم حرف میزنه😍😍😍😍ماهمه ی بدهی هامونودادیم مشکل مالی اصلا نداریم😍😍کنارشوهرم وبچه هام بهترین روزهارو میگذرونیم😍😍😍پدرومادرم وخواهربرادرم کنارهم شادوهروز بهترازدیروز😍😍😍😍😍زمینی که میخواستیم روخریدییییم😍😍زندگیمون بهترازدیروز😍😍😍😍😍خدایا شکررررررررررت بخاطر همه نعمت هات شکرررررر🙏🙏🙏🙏🙏

برات آیت الکرسی میخونم عزیزم ایشالا که تشکیل شده

توکل کن بخدا از خودش بخواه سالم باشه 

#کودک_همسری.به شدت مخالف ازدواج زیر 18 ساله م    با تنبیه بدنی کودکان مخالفم.مادری که بچه تو کتک میزنی زخم های جسمیش خوب میشه ولی هیچوقت زخمی که به روحش میزنی خوب نمیشه.                    لطفا کسی رو قضاوت نکنید  

دلم میگه قلبش فردامیزنه اصلا استرس نداشته باش برات صلوات نذرمیکنم ایشالافردابیابگوقلبش زده بفرستم چهارده هزارتا

اگه امضاموخوندی میشه برای شادی روح پدرمادرم یه صلوات بفرستی ممنونم 
معمولی

نه اخه سینه قبل بارداری شل بعد بارداری سفت میشن مال تواصلا سفت شدن؟

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
امیدت اول ب خدا باشه امیدوارم خدای مهربون فردا ی گوشه ازاون معجزه هاشو بهت نشون بده وبچت سالم باشه و ...

ممنونم اگه تیکرت واقعیه خدا تو دلیتو حفظ کنه برات

خدایا بابت همه چیز شکرت😙
دلم میگه قلبش فردامیزنه اصلا استرس نداشته باش برات صلوات نذرمیکنم ایشالافردابیابگوقلبش زده بفرستم چه ...

فداتشم مهربونم انشالله

خدایا بابت همه چیز شکرت😙
ممنونم اگه تیکرت واقعیه خدا تو دلیتو حفظ کنه برات

عزیزم من این دعا رو با تودلیم کردم..انشالله ک خدا تو دلی تورم سالم وسلامت نگه داره😍و9ماه رو ب سلامتی بگذرونی وفارغ بشی😍

تاریخ9\9\99 شوهرم دیگه عصبانی نمیشه وباهام خیلی مهربوون واروم حرف میزنه😍😍😍😍ماهمه ی بدهی هامونودادیم مشکل مالی اصلا نداریم😍😍کنارشوهرم وبچه هام بهترین روزهارو میگذرونیم😍😍😍پدرومادرم وخواهربرادرم کنارهم شادوهروز بهترازدیروز😍😍😍😍😍زمینی که میخواستیم روخریدییییم😍😍زندگیمون بهترازدیروز😍😍😍😍😍خدایا شکررررررررررت بخاطر همه نعمت هات شکرررررر🙏🙏🙏🙏🙏
عزیزم من این دعا رو با تودلیم کردم..انشالله ک خدا تو دلی تورم سالم وسلامت نگه داره😍و9ماه رو ب سلامت ...

ممنون گلم انشالله فردا صدای قلب شو بشنوم وبیام اینجا بگم

خدایا بابت همه چیز شکرت😙