2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتن فعلاک بازنمیکنن نمیدونم دیگ

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍

بنظرم بایدبازکنن واقعا عروسی چه فرقی بانمازجمعه داره؟ وقتی نمازجمعه روبرپامیکنن درحالیکه تواین شرایط اونقدراواجب نیست پس بایدتالارهاهم بازبکنن ومراسم های ختم هم برگزاربشه

❤💖💛💚

عزیزم ما گیلان زندگی میکنیم.یکی از دوستان نزدیکمون تالار داره گفت اماکن بهشون گفته تا مرداد که عروسی برگزار نمیشه از 30مرداد هم که محرم و بعدش صفره تاااا26مهر.عملا از اول آبان باز میشه.ولی امروز وزیر بهداشت گفت تمام دلهره کادر بهداشت و درمان تداخل کرونا و آنفولانزا در پاییز 99هست و یه بحران پیش رو هست.

کلا هیچ اقدامی نمیشه کرد فعلا.

من خودم عقدم ولی هیچ برنامه ای نداریم چون دوست ندارم برم یه مدت طولانی زندگی کنم بعد تازه بیام عروسی کنم واقعا از نظر من خیلی بی مزه است ترجیح میدم صبر کنم فعلا.

ولی خیلی از دوستام رفتن سر زندگی که بعدا عروسی بگیرن و یا شایدم درگیر زندگی بشن و نگیرن

دوستان من سامارا هستم عضویتم سال 95بود ولی به دلایلی کاربری قبلیم حذف شد
مردم در مراسم ها شرکت  می کردند؟

اره، من دیروز بیرون کارداشتم ی دفع ی ماشین عروس با چندتا ماشین و کلی ادم درحال جیغ زدن از کنارم رد شدن هنگیده بودم کلا😅😅😐😐

گفتن از خرداد ...باز بشه صددرصد با محدودیته من شنیدم از مهمونام تست میگیرن

نه عزیزم شایعه است ما خودمون از کادر درمان هستیم همین الانش برای تست مشکل داریم و از کلی افراد نمیتونن بگیرن بعد میان از مهمانان عروسی تست میگیرن؟؟؟میدونی چند تا عروسی قراره برگزار بشه؟هر کدوم حداقل 600تا مهمون دارن 

دوستان من سامارا هستم عضویتم سال 95بود ولی به دلایلی کاربری قبلیم حذف شد
عزیزم ما گیلان زندگی میکنیم.یکی از دوستان نزدیکمون تالار داره گفت اماکن بهشون گفته تا مرداد که عروسی ...

به نظر منم بری سر خونه زندگی به امید اینکه بعدا برنامه می گیری زیاد هیجان انگیز نیست شاید با حضور بچه بخواهی جشن بگیری😁