2777
2789
عنوان

اونایی که ویتاگنوس خوردن

59 بازدید | 9 پست

روزی چندتاااا؟

روزی چهارتا بخورم دوتا صبح دوتا شب؟

وزن اولیه 76.500 😫 وزن الان68.600 🤩 وزن هدف دیگه نهایتا میخام 60 باشم وبمونم یه صلواتم برا مشکلاتم بگید مرسی از همگی⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦الان ۶۶کیلو هستم ولی عضلانی و چربی ندارم زیاد و همه میگن دیگه لاغر نکن😂 انشاا... همینطور ثابت بمونم🤦😎
چهارتاااا🤯🤯😲😲

پس چندتا؟

میخام زود تاثیرکنه

جوش صورت و گردن دارم و پلی کیستیکم پریودامم نمیاد کلا

وزن اولیه 76.500 😫 وزن الان68.600 🤩 وزن هدف دیگه نهایتا میخام 60 باشم وبمونم یه صلواتم برا مشکلاتم بگید مرسی از همگی⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦الان ۶۶کیلو هستم ولی عضلانی و چربی ندارم زیاد و همه میگن دیگه لاغر نکن😂 انشاا... همینطور ثابت بمونم🤦😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم میشه لطفا تاپیک اخرمو گزارش بزنی 

باشه عزیز

زیاد خوردن ب معنی تاثیرگذاری سریع نیست عزیزم، بنا ب دستور دکترت 

دکترای الان که چی بگم والا فقط به فکر جیب خودشونن

رفتم دکتر حدود دوسال ضدبارداری اسپیرونولاکتون مصرف کردم پهلو آوردم جوشام بیشتر شد ریزش مو هم بد قطعش شدید گرفتم و حسابی عصبی شدم از عوارض قرصا مثه روانیا دوباره رفتم دکتر دوباره کلی قرص و عوارض

دیگه رو آوردم به گیاهی و خود درمانی

من تازه دارم میخورم روزی دوتایعنی بایدچهارتابخورم؟ من واسه تنظیم قاعدگی میخورم که لک بینی نداشته باش ...

من واسه تنبلی تخمدان میخورم

دکترای الان که چی بگم والا فقط به فکر جیب خودشونن رفتم دکتر حدود دوسال ضدبارداری اسپیرونولاکتون مصر ...

اخه برا تنبلی تخمدان روش های خوددرمانی کمتر جواب میده، باید درکنار مراجعه ب ی متخصص زنان ی نفرم باشه ک بهت انید بده مثل من ک انشالله خوب میشی و مسکلت برطرف میشه گلم❤️🙏☺️😘