2777
2789
عنوان

عقب انداختن عروسی بخاطر کرونا

526 بازدید | 73 پست

دوستان ازتون ی نظر میخوام من سال ۹۷ نامزد کردم حتی صیغه محرمیتیم نخوندیم گفتیم عقد عروسی باهم تا نامزدم بره سرکار متاسفانه ب دلایلی هنوز سر کار نرفته حالا میگه بیا عقد ببندیم وام ۱۰۰ تومنی بگیریم با سودش زندگی کنیم بعد یکی دو سال عروسی میگیریم  الان نمیدونم جکار کنم همه میگن عقد ببند راحت باشین سر زندگی نرو ممکنه نگیره شما چی میگین شماهم نظر بدین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من میگم اصلا ازدواج نکن با همچین پسری.کار جوهر مرده.بعد این همه مدت نشون داده مسئولیت پذیر نیست اصلا

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
نره سرکار ،با سود وام زندگی کنه؟ ب چیش دلخوشی؟

میگخ میرم سرکار ولی الان کرونا اومده برا همین استخدامم نمیکنن فعلا زندگی کنیم تا برم سرکار بعد کروناهم رفت عروسی بگیریم امتحان برا استخدام شدن هم داده قبول شده ولی هنوز بهش نگفتن بیا سرکار بخاطر کرونا فعلا استخدام نمیکنن

میگخ میرم سرکار ولی الان کرونا اومده برا همین استخدامم نمیکنن فعلا زندگی کنیم تا برم سرکار بعد کرونا ...

از ۹۷ تا الان سر هیچ کاری نرفتن؟

کاهش وزن من ۹۰🔓   ۸۵🔓   ۸۰🔓   ۷۵🔐   ۷۰🔐   ۶۵🔐   ۶۰🔐

عزیزمن اگر عقد کردی حرمت میاد پایین چون میگه دیگه زنمی محرممی باید نیازمو رفع کنی از یه طرفم خونه پدرتی بی حرمت میشی و باید سر خرج ومخارجت چونه بزنی چون اون موقع بابات میگه زن مردی خرجتو بده بعدشم تو خواب ببینی عروسی بگیره ببرتت 

چون زنش شدی و به خواستش رسیده 

نامزدی بمون همچین اشتباهی نکن اصلااااا