2777
2789

منم برات 10تا صلوات میفرستم توام برام بفرس ممنون

گاهی خدا میخواهد با دستان تو گره از کار دیگران باز کند... دستان خدا باش  میشه واسه مامان شدنم ی صلوات بفرستی❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اَللهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّـل فَـرَجَهُم

👋

به جای تقاضا از دیگران .خودتو بساز .خودت تغییر بده .از خدایت بخواه .خودت جدی باش و تصمیم بگیر که انرژی منفی سراعت نیاد .شکرگزار باش 

ببخشیدا اینطوری میگم دلت نشکنه .منظورم اینه که مهم حال دل توعه .حالا هی ما دعا کنیم .با استفاده از ویدیو های اقای شاهین فرهنک خودتو بساز .من ۴ ساله پشت سرهم کلا خوشحالم صبح تا شب هرلحطه .تو این ۴ سال اجازه ندادم انرژی منفی بیاد سراعم باعث شده مشکل هم نیاد سراغم .چون من خواستم و انجام دادم و تونستم .من قوی هستم هیچ مشکلی نمیتونه منو نگران کنه .

مثل من تصممیم بگیر و حال دلتو بساز

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊
به جای تقاضا از دیگران .خودتو بساز .خودت تغییر بده .از خدایت بخواه .خودت جدی باش و تصمیم بگیر که انر ...

از انرژی مثبتت خوشم اومد منم چند وقتیه این راهو در پیش گرفتم 

استارتر

🌸بارمنفیت رو به الوهیت باطن بسپار و خودت راحت وآسوده زندگی کن🌸

خدایابه امیدتو😍برای سلامتیُ ظهور امام عصر(عج)صلوات ⚘دوستان گلم: (ان شاءالله )درست هست لطفا توجه کنید⚘🙇‍
از انرژی مثبتت خوشم اومد منم چند وقتیه این راهو در پیش گرفتم  استارتر 🌸بارمنفیت رو به الو ...

مرسی گلم .من کلا انرژی مثبتم ازبس .همه منو رزرو میکنن خونه هاشون تا بهشون انرژی بدم😂😂اخه میدونین جدیدا همه افسردگی دارن

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊
مرسی گلم .من کلا انرژی مثبتم ازبس .همه منو رزرو میکنن خونه هاشون تا بهشون انرژی بدم😂😂اخه میدونین ج ...

چه خوبب 😍😍 په اسم منم نگینه واسه من مدام ارتعاش مثبتاتوبفرستت منم میفرستم😊💙💙

خدایابه امیدتو😍برای سلامتیُ ظهور امام عصر(عج)صلوات ⚘دوستان گلم: (ان شاءالله )درست هست لطفا توجه کنید⚘🙇‍