2777
2789

مانتو تابستونت گرمای تابستونو سرد کرد😎🎈

خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈🎈🎈🎈بحث بابیشعور ممنوع😑فاز اونایی که تاپیک میزنن و میگن نظر نده اگه موافق نیستی یا اگه نظر بدی میگن اعتقاداتت بزار برا خودت نکن بزور توی سر دیگری رو درک نمیکنم /:اینجا دفتر خاطراتت نیست که دست هرکی دلت بخواد بدی برات یادگاری بنویسه یه سایت عمومیه نمیخواستی کسی دخالت نکنه اینجا نمینوشتی فازت درک نمیشه به مولا 😐😐من دخترم دختررر بادکنک دوست دارم به خودمم مربوطه میزارم تو پستام😒🎈اونروز یه خانوم میگفت: بادکنک برا ما ترکا معنی پوچ و توخالی بودن طرف میده منم اینجوری😶😐 نگاش میکردم توی تاپیک (خودم ترکم😍)🎈🎈🎈🤔فکر اینکه ندای لبیک از کعبه بلند بشه دیوونم میکنه😍الهم عجل الولیک الفرج🎈🙂❤!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هع  

من یه تتلیتی هستم...توضیح نشانه قدرته💪درست دیدی من یه تتلیتی م من عاشق سلطانمم هر چی میخوای بگی بگو واسم مهم نیست و عقاید کور کورانه تو واسه خودت نگهدار...تتلو ادبو بهم یاد داده اینکه به کسی که لِوِلِش ازم بالاتره کمتر از شما بهش نگم...تتلو حسودی نکردنو یادم داد اینکه هستن آدمایی میتونن ازت موفق تر باشن و تو باید بهشون برسی... تتلو به من یاد داد پلی باشم واس پیشرفت بقیه انقد تنگ نظر نباشم😉تتلو به من یاد داد وِگَن بودنو...تتلو یین یانگ بهم یاد داد...تتلو کارما بهم یاد داد...تتلو طبیعت بهم یاد داد...تتلو چیزایی بهم یاد داد که من هیچ جا و از هیچکس یاد نگرفتم حتی بابام😉دنبال کسی باش که روحتو نوازش کنه کسی که جسمتو نوازش کنه فقط واس استفاده میخادتت...همین یکیم میفهمیدی الان وضع این نبود✌✌✌#سخن_سلطان
قطب میشه خب

ببندم یه ایراد میگیری

نبندم یه ایراد

چیکارت کنم؟

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری