2777
2789
عنوان

چیکار کنم خوب شه

153 بازدید | 12 پست

دوستان دخترم هفت ماهشه 

از پنج و نیم ماهگی غذای کمکی شروع کردم اوایل خوب بود ولی الان دو هفتس شکمش سفت کار میکنه دو سه روز یکبار کار میکنه 

معذرت میخوام تیکه تیکه میاد و موقع دفع گریه میکنه 

روغن زیتون توی سوپش میریزم و کره 

نمیدونم چرا اینجوری شده 

کسایی تجربه دارن لطفا کمکم کنن 

گناه داره اذیت میشه حتما با دکتر مشورت کن چون کوچولوئه درمان خانگی انجام نده

یه بسته فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون، هروقت هوس کردین برای کسی دردو دل کنین، یه قاشق از اون بریزین تو حلقتون. من امتحان کردم عالیه😐

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا ؟ ینی فقط اطراف مقعد یا داخل هم بزنم 

به اندازه نیم سانت گوش پاک کن رو داخل ببر، خوب با ردغن زیتون چربش من. بچه من از دختر شما کوچیکتر بود دکتر گفت این کارو بکن منم کردم خیلی خوب شده

تو نخ ما نباش گره میخوری
نه اصلا تاحالا لبنیات ندادم  تا شش سالگی ؟؟

خب پس مشکلش نمی تونه مثل پسر من باشه 

پسر من حساسیت به لاکتوز شیر داشت، که شش سال طول کشید که تشخیص بدن 

شش سال تمام درد کشید موقع دفع، عذر میخوام ولی همیشه موفق دفع میگفت مامان تیغ داره و بعضی مواقع گریه میکرد 

کلا غذا نمیخورد 

بعدها دکتری که تشخیص داد گفت چون به لاکتوز حساسیت داشته آب مدفوع تو روده کشیده میشد و مدفوع خشک میشد، چون مدفوع خشک بود، دفع با درد انجام میشد، مغز وقتی میبینه دفع دردناکه به معده دستور میده کوچیک بشه تا کمتر غذا خورده بشه و روده کمتر دفع دردناک داشته باشه 

طفلک بچم خیلی کوچولو مونده بود 

خدا خیرش بده دکتر رو که تشخیص داد 

این مشکل پسرم. رو همیشه به همه میگم تا اگه بچه ای با مشخصات پسرم دیدن بتونن بهش کمک کنن تا کمتر درد بکشه