2777
2789
عنوان

برای یبوست شدید پدرم چیکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 34 پست
خاکشیر عالیه یه لیوان شربت خاکشیر بده

ابو میجوشونم بعد خاکشیرو میریزم اینه دیگ؟

نخندیا تاحالا استفاده نکردم😖

شاید باورتون نشع ولی این ایموجی 🙏🏻 برای تشکر کردن و دعا نیست بلکه به معنیع بزن قدشع🔫😹یه عمر هممون ایسگا شدیم😹

آلو خورشتی چند تا بنداز تو تو ی لیوان با اب ، بدار ی ردز تو یخچال بمونه بعد بخوره ، هم اینکه صبحا بیدار میشه اولش اب شیر که ی استکان بخوره تا یک ربع چیزی نخوره بعدش شروع کنه به خوردن ، این دو سه روز طول میشکه جواب بده اما الو به شب نمیکشه

دنیا عین تصورات ما نیست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الو بخارا در آبجوش یه کم زمان بدید بمونه بعد آلوها رو با آب بخوره . (مواظب هسته های آلو باشید )

معجون گلقند هم از داروخونه بگیرید عالیه 

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧

من گل سرخ و سنای مکی با ی چیز دیگه ک برگای پهن داره از عطاری حریدم اقا چ کردددددددد

یعنی دو ساعت بعدش روده پوده نزاشت بمونه

ی بارم شربت خاکشیر با اب نه سرد و نه گرم تو پارچ درست کردم از صبح هر ازگاهی ی لیوان میخوردم اونم عالی بود

روغن کرچک خوب نیست؟

برگ سنا  و گل محمدی رو با هم جوش بده و دم کن دو لیوان  در روز بده  خوب خوب میشه

خدایا مارا لایق پدر و مادرشدن قراربده ، فرزند سالم و صالح بده ، هرچه زودتر آرزومو برآورده کن  الهی آمین  خدایا ممنون که آرزومو برآورده کردی و دوتا دختر ناز بهم دادی  خدایا شکرت
ابو میجوشونم بعد خاکشیرو میریزم اینه دیگ؟ نخندیا تاحالا استفاده نکردم😖

خاک شیر با اب گرم بده ،با اب سرد بدتر ش میکنه، کلن صبحا بیدار میشه دو لیوان آب گرم بخوره قبل هر چیز 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

از همه مهمتر خوردن دو لیوان آبجوش ناشتا هست تا یک ساعت بعد هم چیزی نخورن 

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧
پماد مخصوص هست بگیر استفاده کن حل میشه حتما

اسمش چیه مگه داریم😂

شاید باورتون نشع ولی این ایموجی 🙏🏻 برای تشکر کردن و دعا نیست بلکه به معنیع بزن قدشع🔫😹یه عمر هممون ایسگا شدیم😹
ابو میجوشونم بعد خاکشیرو میریزم اینه دیگ؟ نخندیا تاحالا استفاده نکردم😖

هم اینه

هم با اب خنک میشه درست کرد

خواهشا اگه قصد دارین پدر یا مادر شین قبلش از سلامت روان خودتون و زندگیتون اطمینان پیدا کنین....♡

شربت خاکشیر الان که تابستان هست هوا گرم میشه داخل پارچ درست کنید دو ساعت به دوساعت شربت خاکشیر بخوره خیلی موثر 

هست 

انجیر خشک از  این بسته بندی ها هم براشون بخرید بعنوان تنقلات استفاده کنن.‌(من  تنقلات بادام هندی بخورم یبوست شدید میگیرم یا چیزهای شور )