2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال نوزادم ۱۰ میلی هست.هیدرونفروز شدیده.مال بچه شما کامل خوب شده

ده میل زیاد نیس نگران نباش 

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️
نه دکتر گفت اصلا دارو نیاز نداره فقط هر چه زودتر ختنه بشه 

خدا روشکر الان کاملا خوب شده؟واس من تو 30هفتگی8/8میلی زده قطر لگنچه رو.واس نی نی شما چند میلی بود؟

روز و شب به یاد خدام یک لحظه از یادم نمیره❤
بچه من شده بود ۲۲ میل.عملش کردیم.شمام بچتو عمل کردی؟ الان کامل خوب شده؟

من پسرم تنگیش از بالا بود. لوله حالب.

عاره پنج ماهش بود عملش کردیم. الان شیش سالشه و شیش ماه چکاب داره یکسال بعد از عملش اسکن هسته ای و سونو

بعد از اون هر شیش ماه سونوگرافی. خوب خوب ک نه هنوز هیندونفروز داره ولی کم شده. 

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️
من پسرم تنگیش از بالا بود. لوله حالب. عاره پنج ماهش بود عملش کردیم. الان شیش سالشه و شیش ماه چکاب د ...

مگه تنگی رفع نشده؟کلیه دیگش سالمه؟دیگه دارو نمیخوره؟

ورمش الان چند شده؟تا کی باید تحت نظر باشه؟

مگه تنگی رفع نشده؟کلیه دیگش سالمه؟دیگه دارو نمیخوره؟ ورمش الان چند شده؟تا کی باید تحت نظر باشه؟

تنگیش خیلی شدید بود. دارو ک نه بعد از عملش دیگه نخورد. دکتر گفت طول میکشه خوب شه ولی فک کنم هیدرونفروز خفیف رو همیشه داره. راستش آخرین بار ۱۸ بود بردمش. تا ۱۲ هم اومد پایین ولی دوباره رفت بالا. دکتر گفت عادیه این بالا و پایین رفتن. الان یک سالی میشه ک ب خاطر کرونا نبردمش چکاب