2777
2789
عنوان

من یک آدم احمقم از حیوونم کثیف ترم

3237 بازدید | 100 پست

خیلی گناهکارم خیلی کثافتم

خیلی بیشعورم.من ۲سال با پسری دوست بودم بهم گفته بود ۵سال دیگ ازدواج می کنه وهمیشه اهدافش که تحصیلاتش بود براش مهم تر از همچی بود؛واسش همه کار کردم دوسال دنبالش دویدیم ازهمه لحاظ پشتیبانی کردم ازش کمکش کردم؛حتی باهاش رابطه داشتم  هیچ چیزی کم نذاشتم براش.بعد دوسال خسته شدم واز نفس افتادم واسه کوچکترین موضوعی باید صدبار ازش معذرت میخواستم دیگ خستم کرد ازش فاصله گرفتم تا قدرمو بیشتر بدونه ولی خودش رو نشکست برام بازم ازش من معذرت خواستم ولی واسم غرور وافاده پیش کشید منم این وسط یه خواستگار برام اومد باهاش عقد کردم و گفتم بی خیال اون میشم.قبل عقدمم بهش خبر دادم که خانوادم تحت فشارم گذاشتن ولی اون فقط گفت لعنتی ما دوسال باهم بودیم همین.الان چندماهه خونه خودمم و عروسی کردم ولی همش فکرم پیش اونه؛حس میکنم یه دختر کثیفی ام که به یکی خیانت کردم؛شوهرم اصلا به دلم نمیشینه و الکی بهش محبت میکنم.از خودم حالم بهم میخوره.اصلا نمیدونم کجای زندگی وایسادم ذهنم بهم ریخته همش به خودکشی فکر میکنم؛میگم من باید صبر میکردم بخاطر دوست پسرم. من چرا بهش خیانت کردم چرا ازدواج کردم باید میموندم به پاش.نمیدونم چجوری خودم رو نجات بدم و ارامش داشته باشم فک میکنم به شوهرمم خیانت کردم کاش همون عقد همچی رو بهش میگفتم وجدا میشدم.حالم خرابه بچه ها لطفا کمکم کنید

فقط میخوام آرامش داشته باشم وبس

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم تو دیگه ازدواج کردی پس اونو فراموش کن مطمئن باش با دوس پسر خوشبحت نمیشدی من کسیم ک دنبال عشق رفتم دارم اینو بهت میگم

ندیدم در جهان بهتر ز مادر...سروجانم همه بادا فدایت❤

برو پيش مشاور كمكت كنه

وا خب پسره مگه بهت گفت عقد نكن بمون ديوونه اي هااا

گاهی مادر و خواهر آدم میتونن  خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.

تازندگی خودتوشوهرتوخراب نکردی بپررررر مشاوره همین

ازین کاربری{2}نفر استفاده میکنن🙏🙏🙏 هموقضاوت نکنیم....من ندادم به سکینه قسمت میترررررسم،،یکنفر دادقسم درحرمت غوغاشد😭🏴🖤شکسته بالو پرِ من ولییییی دلم تنگ است سفربه کربلارو خودت درستش کن موووولای خوبم🖤🏴😭

بهترین کارو کردی با کسی باش ک دوست داره ن دوسش داری

نی نی یار جونم قبل ترکوندن ی ندا بده شاید پشیمون باشم🙃           یک وقتهایی هست مچ خودت رو در حال انجام دادن کاری میگیری که قبلا دیگران رو بابتش قضاوت کرده بودی. خیلی هولناکه، روبه رو شدن با خودت.