.الهم صلی علی محمد و آل محمد❤️اینجا سایت تبادل نظره ؛دقت کنید(تبادل نظر)،نه تحمیل نظر🙂 خواهر من اگر با حرفی که تو تاپیک گفته میشه مخالفی لطف کن فحش نده😑😑😑😑.استارتر تاپیک زده که نظر افراد رو بدونه اگر دیدی عنوان تاپیک رو نمی پسندی لطفاً تاپیک رو ترک کن.هروقت میبینم هرکس نوشته واسه حاجتم صلوات، حتماً میفرستم
.الهم صلی علی محمد و آل محمد❤️اینجا سایت تبادل نظره ؛دقت کنید(تبادل نظر)،نه تحمیل نظر🙂 خواهر من اگر با حرفی که تو تاپیک گفته میشه مخالفی لطف کن فحش نده😑😑😑😑.استارتر تاپیک زده که نظر افراد رو بدونه اگر دیدی عنوان تاپیک رو نمی پسندی لطفاً تاپیک رو ترک کن.هروقت میبینم هرکس نوشته واسه حاجتم صلوات، حتماً میفرستم
برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. میدونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قویترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب میشه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین میشه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.