2777
2789
عنوان

🖤🌙شب قدر🌙🖤 ( بياين اسماتونو بگين واسه پسفردا براتون دعا بخونم )

| مشاهده متن کامل بحث + 3582 بازدید | 533 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای من دعا میکنی حقوقم  و بدن قسط و بدهی خیلی دارم . دعا میکنی با عشقم ازدواج کنم ؟

خودت زندگیت و بساز . یه زن مستقل و قوی از همه جذاب تره.         به هر چی می‌خوام میرسم 😍😍💪💪 دوستان من باردار نیستم تیکت آزمونمه

امشب به نیت حاجات همه نی نی سایتی ها دعای مجیر خوندم و خدا رو به خودش قسم دادم که دلتون شاد شه و مشکلاتتون حل شه الهی به حق بزرگی و جلالش هیچ کس ناامید از در خانه خدا برنگرده از استارتر عزیز هم ممنونم الهی خدا حاجت دل مهربونت رو بده انشاالله .خیلی التماس دعا دارم

سلام بانوی نیکوکار و خیرخواه🌸🌸🌸

بی زحمت توی نیایشهای سبزت، اسم کوچک من هم ببر، من فاطمه هستم، برای عاقبت بخیر شدنم دعا کن🌺

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌

الهام زهره محمدمهدی

معصومه محمدمجید علی

السلام علیک یا صاحب الزمان. آقاجانم.. آرام جانم.. امام جانم.. به دستان بریده ی یل کربلا فرزندم و تمام مرضا رو شفای عاجل عنایت بفرما❤️. کاش بودی و درمان درد هایمان میشدی❤️. وای از نبودنت 😭😭
دلم ريش شد اينو خوندم  داشتم اسم تك تك و با مشكلاتشون مينوشتم كه بزارم لا قران و پسفردا شروع ك ...

دوست نداشتم ناراحتت کنم دوست خوبم ولی بدون اینو مادری نوشته که خون دل خورده خسته از راه دکترا بچشو دندون گرفته از این دکتر به اون دکتر بلکه فرجی بشه 😔 غافل از اینکه گره گشا فقط خداست اگه نظری کنه تمام رنجهای منو پسرم تموم میشه خیلی محتاجیم به دعا آرزومه چشم باز کنم ببینم همه چی تموم شده منم و پسرمو شادی تموم شدن روزای سخت بخندم از ته دل 🙏

خواهشا واسم دعا کن بچه منم سالم دنیا بیاد یا اصلا دنیا نیاد اگه مریضه دعا کن دکترا اشتباه کرده باشن 

دختر قشنگم میدونم لیاقت بغل کردن و بوسیدنتو نداشتم قلب نازنینت طاقت نیاورد از ناشکری های من منو ببخش اغوش خدا واست جای بهتریه تا من عزیزکم اون دنیا منتظر میمونم تا بیای پیشم ببخشید نتونستم بوست کنم مامان منو ببخش 

واسه امضام دعا کن عزیزم❤❤، اسم خواهرم‌ زهراس

میشه واسه باز شدن بخت خواهرم و همه ی جوونا یه صلوات بفرستین😘                                                   هرکی تو امضاش گفته صلوات بفرستین واسش صلوات می فرستم فقط اعلام نمی کنم

فاطمه ام . عزیزم دعا کن که بزودی بریم سر خونه زندگیمون کاروبار همسرمم درست شده خوشبخت شیم مشکلات زندگی پدرومادرمم حل شه . دعا برای ظهور یادت نره گلم .ممنونم

دعام کنید🙏