2777
2789
عنوان

سوال دختر ۹ ساله م از من

| مشاهده متن کامل بحث + 1830 بازدید | 97 پست

خوب 9سالشه دیگه هزار ماشالا داره بالغ میشه بهش حقیقتو بگو چون من بچه بودم وقتی پریود بود میترسیدم ب مامانم بگم  ی گندی زده بود منو بچه هارو با حقیقت رودررو کنید مامان من می‌گفت بچه از ناف میاد 😐خوبه بدونه چون نزدیک برا خودشم پیش بیاد

۹ سالشه پس به سن تکلیف رسیده بنظرم براش توضیح بده این مسئله رو ما ۹ سالگی تو مدرسه برامون توضیح دادن بعد من کلاس پنجم بودم که اولین عادتم شروع شد مادرمم رفته بود مشهد من با کلی خوشحالی زنگ زدم گفتم که به سلامت رسیدم ولی اگه اگاهی از همچین چیزی نداشتم خدا میدونه اون لحظه چقدر غصه میخوردم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر زود روزه میگیره دختر نه ساله مگه به بلوغ رسیده که مجبورش میکنین روزه بگیره

ب سن تکلیف رسیده

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

خیلی کوچیکه چطوری ضعف نمیکنه میگیره ؟

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..

۹ سالگی سن تکلیف دخترانه

این همه تعجب از روزه گرفتن چرا؟

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

خیلی واضح براش توضیح بده من برا خواهرم این طوری توضیح دادم

خدا چون ما خانوما رو خیلی دوست داره بهمون یک هفته مرخصی داده ولی ب آقایون ن به خاطر همین گفتن نباید تو این دوران آقایون بفهمن ک ما تو مرخصی هستیم .وقتی توهم بزرگ شدی خدا بهت مرخصی میده.

معلم زبان  و خیاطی (نازک دوزی ) برای تدریس خصوصی بهم پیام بدین یک چهارم قیمت 
منکه عمرا بزارم بچم روزه بگیره از نه سالگی

من قطعا تشویقش میکنم ک بگیره از 9 سالگی 

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
دختر ۹ ساله روزه کامل میگیره؟؟؟ اونم ۳۰ روز؟ 

بله ۹ سالشه و مشکلی نداره میگیره ولی اگه وسطاش بگه ضعف دارم سخت نمیگیرم بهش مثلا یه روز خورد و من چیزی بهش نگفتم سحری هم بیدارش میکنم

من عاشقت شدم.یه عشق زمینی .عشق ادمیزاد به ادمیزاد.
در حد فهمش بهش راجع ب اناتومي بدن خانوما توضبح بده  اولش بپرس تو چي فك ميكني دخترم؟ بعد بگو خ ...

میترسم بپرسه پس من چرا اینجوری نیستم اخه خیلی کنجکاوه

من عاشقت شدم.یه عشق زمینی .عشق ادمیزاد به ادمیزاد.

دخترت خودش دوسه سال دیگه پریودمیشه بهش بگو یه همچین چیزی هست مامانا باید تو همین سن پریود روبرای دختراشون توصیف کنن که یه دفعه زودپریود شدن نترسن اکثر دخترا بخاطره ندونستن ازاولین پریودشون خاطره بددارن

پرئودو واسش توضیح ندادی؟ من ۸ سالم بود عمه م بهم اموزش داده بود ارشد روانشناسی کودکه و بینهایت راضی ...

واقعااا بايد ب بچه ها توضبح داد راجع ب اين مساعل

تابو ك نيسس 

نبايد گذاشت ك از همسن سالا اطلاعات اشتباه بگيرن

بايد خود پدر و مادر شرايط راحتي رو برا فرزندشون مهيا كنن ر بچه بدونه ك هميشه ك منبع خوبي داره ك ميتونه همه چيزو ب اون ارجاع بده