2777
2789
عنوان

سوال دختر ۹ ساله م از من

| مشاهده متن کامل بحث + 1830 بازدید | 97 پست
من خودم کلاس پنجم بودم ک فهمیدم ولی بازم احساس میکنم زود فهمیدم حس خوبی نداشتم

دقیقا منم کلاس پنج بودم که فهمیدم. اونم معلممون گفت. از مادرا اجازه گرفته بود که خودش اینو بگه 

مقایسه کردن، یعنی نابود کردن لذت ها !!
میترسم بپرسه پس من چرا اینجوری نیستم اخه خیلی کنجکاوه

عیبی نداره بگو از یه سنی به بعد، بگو روال رشد و خانوم شدن و مامان شدنه، بچه ها عاشق اینن جای مادرشون باشن بزرگ بشن، بگو چند مرحله داره، اولیش همین سن تکلیف که یه مرحله وارد دنیای خانوما میشی دانا و با شخصیت میشی، رشد سینه رو هم حتی میتونی بگی بگو مامان هم باید مراقبت باشه تا خوب این مراحل رو طی کنی مثلا اگه نیاز به مراقبت یا دکتر داشتی پس توی هر مرحله اگه هر مشکلی حس کردی به من بگو 

اصلا هم پریودش رو از پدرش مخفی نکنید و انشاءالله پریود شد بگین پدرش براش خوراکی های مقوی یا مورد علاقش رو بگبره بیاره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله ۹ سالشه و مشکلی نداره میگیره ولی اگه وسطاش بگه ضعف دارم سخت نمیگیرم بهش مثلا یه روز خورد و من چی ...

به هر حال اگه دخترت اینقدر از لحاظ عقلی و جسمی کامل شده که میتونه خودش تصمیم بگیره و روزه بگیره و مشکلی هم پیش نمیاد حتما وقتشه که عادت ماهانه رو هم بهش توضیح بدی. 

اگه هنوز واسه این چیزا بچه است پس روزه گرفتن هم براش زوده. 

یه خانم مستقل و قوی 
منم فکر میکردم گفتن این چیزا واسه ی بچه 11 ساله زوده، ولی چند مورد تو فامیل دیدم که دختره 9 10 سالگی ...

دقیقا درسته اگه معلم ابتدایی دارین توی اطرافیان بپرسین همه بچه ها تا کلاس ششم پریود میشن اکثرا 4_5ام

عیبی نداره بگو از یه سنی به بعد، بگو روال رشد و خانوم شدن و مامان شدنه، بچه ها عاشق اینن جای مادرشون ...

کاربر وفا خیلی ممنونم از راهنمایی من به توصیه شما موضوع رو بهش گفتم وخیلی خوب پذیرفت و راحت شدم

من عاشقت شدم.یه عشق زمینی .عشق ادمیزاد به ادمیزاد.

ازم پرسید پس چرا خدا به منم مرخصی نمیده؟گفتم این مرخصی یه سری اذیت و زحمتایی هم داره که فعلا واسه سن تو زوده .

من عاشقت شدم.یه عشق زمینی .عشق ادمیزاد به ادمیزاد.
کاربر وفا خیلی ممنونم از راهنمایی من به توصیه شما موضوع رو بهش گفتم وخیلی خوب پذیرفت و راحت شدم

عزیزم خداروشکر انشاءالله که راهش روشن باشه و خوشبختی و موفقیتش رو ببینی، منم از شما یادگرفتم اینکه به بچه گفتین به تکلیف رسیده و خدا ازش خواسته که روزه بگیره در عین حال وقتی اذیت شده بهش سخت نگرفتین 👍