2777
2789
عنوان

دوقلوباردارم هیکلم کوچیکه

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 22 پست
عزیزم بتا دادی؟ چند بود؟آخه من بتام بالاست

شمابتاتون چندبوده مگه؟بعدچندروزتاخیر؟

خدایا شکرت که دعامو مستجاب کردی😍 گر نگهدار من آن است که من میدانم❤شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد💫گل پسرم خوش اومدی به زندگی مامان بابا  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبحال جاری چش سفیدت

خیلیم خوشبحالش نشد البته دوتا دختر داشت دوتا دخترهم دوقلو شد قرص میخورد که دوقلو پسر بشه واسش خیلی مهم بود فقط بخاطر پسر باردار شده بود

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
بعد ۳ روز تاخیر ۶ هزار و خرده ای

آها من بعد از یه هفته تاخیر بتام یازده هزارشد خیلی کنجکاووم بدونم طبیعیه یا احتمال دوقلویی هست

خدایا شکرت که دعامو مستجاب کردی😍 گر نگهدار من آن است که من میدانم❤شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد💫گل پسرم خوش اومدی به زندگی مامان بابا  
تو همینجا خیلی از کاربرا بتاشون بالا بوده و یه قلو بوده

آره