2777
2789
عنوان

تهرانی ها بیاین من خیلی میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 73 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی با ۳/۷ ریشتر دور از جون مرده اخه توروخدا استرس نداشته باش وسایل اماده کن تو یه ساک غذاهای خشک و چ ...

میدونم من ازاینکه میگن پیش لرزست میترسم بعدشم همسرم چهارروز پیش گفت زلزله میاد چون فاضلابا بوی گندمیدادن دقیقا فرداش اومد الانم میگ دوباره بومیاد

تیکر بارداری نیست تیکر ازکمپ بیرون اومدن شوهرمه .میشه براش دعاکنید ؟دعاکنید اون روز بیاددنبالم یابهم زنگ بزنه که زندگی جدید وباارامش وپاکی رو شروع کنیم😔
میدونم من ازاینکه میگن پیش لرزست میترسم بعدشم همسرم چهارروز پیش گفت زلزله میاد چون فاضلابا بوی گندمی ...

وای 

😔

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
کی با ۳/۷ ریشتر دور از جون مرده اخه توروخدا استرس نداشته باش وسایل اماده کن تو یه ساک غذاهای خشک و چ ...

زلزله بیاد ۵ثانیه وقت داری من فق تو اون ۵ثانیه تازه میتونم بفهمم زلزلس

میدونی چرا چوب خدا صدا نداره            چون که فرو میکنه                    درتاریخ۹/۹/۹۹هیچ غلطی نمیکنم و لم دادم دارم جم میبینم   چه خبرتونهههههه چه خبرتونهههههههههه    نه بوی عطر پیرهنت نه اون چشای روشنت نه  حتی خط خنده هات حواسمو پرت نمیکنه   

من زلزله چندسال پیش که اومد زنگوله زدم سقف اتاقم که اگه خواب بودم بیدار شم چند روز پیش نگاش کردم گفتم اینم باید دربیارما دقیقا همون شب زلزله شد😐

برای خوشبختیم صلوات مهمونم میکنید😍😘
عه واقعا؟؟؟ پس سایت لرزه نگاری چی میگه؟؟ 😒😒😒😒  اول مطمئن شو بعد حرف بزن

دوستان گفتن دیشب اومد من گفتم دیشب نبوده تاپیک بغلی نوشتن دیشب اومد درحالی که دروغ گفتن من بخاطر مامانای باردار میگم شایعه پراکنی نکنن

میدونم من ازاینکه میگن پیش لرزست میترسم بعدشم همسرم چهارروز پیش گفت زلزله میاد چون فاضلابا بوی گندمی ...

و اینکه سمت ما موش زیاد شده

میدونی چرا چوب خدا صدا نداره            چون که فرو میکنه                    درتاریخ۹/۹/۹۹هیچ غلطی نمیکنم و لم دادم دارم جم میبینم   چه خبرتونهههههه چه خبرتونهههههههههه    نه بوی عطر پیرهنت نه اون چشای روشنت نه  حتی خط خنده هات حواسمو پرت نمیکنه   

زلزله اصلن قابل پیش بینی نیست

نمیشه گفت پس لرزه هست یا پیش لرزه

فقط باید همیشه براش اماده بود

اما میگن تهران ی گسل داره که هر ۱۵۰ سال یکبار فعال میشه و الان ۱۹۰ ساله فعال نشده

بعید نیس که فعال شده باشه و بخاد انرژی این چند سالش و تخلیه کنه

وزن اولیه۵۵.......وزن هدف۵۲

والا بخدا همش استرس دارم با شلوار و مانتو میخوابم ⁦☹️⁩