2777
2789
عنوان

توهم ام اس

5449 بازدید | 20 پست

توورخدا انقد بخودتون تلقین نکنید مثل من نباشید 

من چندوقته کمر درد دارم سرچ کردم دیدم ممکنه اگر ب پا بزنه سر شه ام.اس باشه از همون روز احساس کردم پام سر شده😳و دستمم سنگین و سفت شد هنوزم بهش فکر میکنم پام گزگز میکنه😒 رفتم دکتر و اونقدددددد معاینه کرد ک گفت نه ماشالا از منم سالمتری😁

پارسالم توهم سرطان سینه زدم چناننننن دردی میگرفت که نگو اونم رفتم گفت هیچین نیست

و خیلی مثال های دیگه

الکی بخودتون تلقین نکنید بخدا حتی گزگز و سر شدن هم در اثر فکر کردن و تلقین بوجود میاد

البته اونقد سرچ کردم درمورد ام اس ک.فهمیدم خیلی قابل کنترل هست و جای نگرامی نیست حتی میسه حامله شد فهمیدم چقد اطلاعاتمون کمه 

خلاصههههه توروخدا مثل من نباشید تمام زندگیم شده این مریصی رو گرفتم اون مریصی رو گرفتم 

خواستم تجربه مو خدمتتون بگم که هر نشونه ی بیماری در اثر تلقین میتونه پدید بیاد حتی گزگز و سنگینی دست😅

البته اگر مشکلی باشه قبل تلقین حتما پیگری کنید ولی استرس نگیرید 

منم ی جام دردمیگیره همش تلقین میکنم فلان مریضی رودارم..همینک میرم دکتر میگ چیزیت نیست..دردم خوب میشه😄

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همینم توهم همه امراض رو دارم الانم گیر دادم به سرگیجه از خودم دیگه خسته شدم 😭

عزیزم دست بردار بخدادهمش تلقینه منم خسته شدم از دست خودم اگر بدونی چقد خرج توهمانم تاحالا کردم و استرس و گریه ها کردم

واقعاتاسف باره

عزیزم دست بردار بخدادهمش تلقینه منم خسته شدم از دست خودم اگر بدونی چقد خرج توهمانم تاحالا کردم و است ...

والا نمیتونم دست بردارم الان ۴ساله اینطوری هر ماه یه مرض و یه بیماری 😭

درخواست دوستی قبول نمیکنم
منم ی جام دردمیگیره همش تلقین میکنم فلان مریضی رودارم..همینک میرم دکتر میگ چیزیت نیست..دردم خوب میشه ...

دقیقا منم از کمردرد سادههه رسیدم به ام.اس

واقعا مسخره س ایت طرز تفکر

من دیگه نمیخوام محل بدم مگه واقعا مشکل حاد خودشو نشون بده

من اوایل توهم کرونا داشتم😑هزار جور علائم مسخره هم با تلقین میگرفتم حتی حس میکردم نفس تنگی دارم تا حواسم

پرت میشد نفس تنگیه خوب میشد😑

ولی الان که بیخیال شدم و برام عادی شده هیچیم نیس😂

💏"You & me 💕make a wonderful "We
والا نمیتونم دست بردارم الان ۴ساله اینطوری هر ماه یه مرض و یه بیماری 😭

عزیزم منم.جرات ندارم دیگه ب خاهرم بگم.ام اس رو که گفتم چنان فحش بارونم کرد😅کلی زد تو سرم که خستمون کردی بسه.دیگه خجالت بکش 

راس میگه اگر بدونی چقد خرج دکتر کردم و استرس کشیدم

حتی توهم یایسگی زودرس و گر.گرفتگی و علایمشو داشتم اونن رفتن کلی خرج کردم😒

عزیزم منم.جرات ندارم دیگه ب خاهرم بگم.ام اس رو که گفتم چنان فحش بارونم کرد😅کلی زد تو سرم که خستمون ...

اوه اینا که خوبه 

برو تاپیکا منو بخون حالت بد میشه 

توهم سرطان سینه توهم انواع بدبختیهای متفاوت انواع عکس و سونو و آزمایش و...الانم جدیدا گیر دادم به سرگیجه😫

درخواست دوستی قبول نمیکنم
عزیزم منم.جرات ندارم دیگه ب خاهرم بگم.ام اس رو که گفتم چنان فحش بارونم کرد😅کلی زد تو سرم که خستمون ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

تو منی یا من تو؟

دیوونه شدم دیووووونننهههههههههه

خسته شدم از دست خودم

شوهرمم خسته شد میگه دیگه پول بهت نمیدم 

هرماه توهم یک مریضی

اینماه نوبت ام اس هست الانم دستهام وپاهام سنگینه😭😭😭😭😭😭😭

سلام...

تو را به خدا به منم کمک کنید توهم ام اس زدم بدجور 

آخه فکر میکنم همه علایم را دارم 

دست و پام ضعف میره 

کمبود آهن دارم دکتر بهم قرص آهن داده می ترسم بخورم فکر می کنم برام خوب نیست